Landsorganisationen for forældre i folkeskolen

Forældre

Skole og Forældre er organisation for forældre og skolebestyrelser på folkeskoler i Danmark.

Alle forældre på medlemsskoler får magasinet Skolebørn som online-magasin gratis på Forældreintra.

Forældre kan bruge vores rådgivning og brevkasse i forældrerådgivningen, eller engagere sig i foreningens arbejde som kontaktforælder, trivselsambassdør eller skolebestyrelsesmedlem.

Læs vores gratis hæfter til skoleforældre, så du kan blive en velkvalificeret skoleforælder eller se nogle Forældrefiduser, hvis du leder efter aktiviteter til dine børns klasse.

Vi tilbyder også forældre til børn i folkeskolen en række publikationer. Køb dem her

Du kan skrive en kommentar på vores Facebook-side eller sende os en mail.

Se en film om, hvor vigtigt det er, at I som forældre støtter jeres børns skolegang.

Læs om, hvordan man kan lave et godt skole hjem samarbejde eller se vores nyheder.