Hæfte 7: Skolebestyrelsens arbejde – indflydelse gennem budgettet

Hæfte 7: Skolebestyrelsens arbejde – indflydelse gennem budgettet

Skole og Forældre har udgivet et nyt hæfte i serien om skolebestyrelsens arbejde. Denne gang om arbejdet med skolens budget.

Skolebestyrelsen skal godkende skolens budget. Det indebærer, at skolebestyrelsen, i samarbejde med skolelederen, fordeler midlerne inden for de kommunale rammer og mål. Skolebestyrelsens indflydelse på budgettet er lig med indflydelse på, hvordan skolen skal drives. Derfor er skolebestyrelsens arbejde med budgettet vigtigt.

Det nye hæfte til skolebestyrelsen om arbejdet med skolens budget er 7. hæfte i serien om skolebestyrelsens arbejde. Hæftet hedder ”Indflydelse gennem budgettet”. Der er sendt 10 eksemplarer af hæftet til alle folkeskoler. Skolebestyrelsen skal derfor spørge efter hæfterne, hvis de ikke har modtaget dem endnu. Hæftet er også til fri download, ligesom man kan købe flere hæfter i trykt udgave.

Download, læs eller køb hæftet her

Udgivet den

26. september 2017

Læs også

02.04.24
Flere henvendelser om vold og overgreb end forventet
En gennemgang af samtlige henvendelser til Forældrerådgivningen i årene 2020-2024 viser, at der er flere henvendelser om vold og seksuelle krænkelser...
20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...