Mere fokus på den brede forældregruppe

Mere fokus på den brede forældregruppe

Knap 170 delegerede vedtog lørdag en flerårig vision og strategi på Skole og Forældres landsmøde. Strategien har styrket fokus på folkeskolens brede forældregruppe og fastholder et fortsat tæt samarbejde med skolebestyrelserne. På landsmødet blev Cecilie Harrits genvalgt som næstformand for Skole og Forældre de kommende to år.

De delegerede på Skole og Forældres landsmøde vedtog lørdag en ny vision og strategi for foreningens arbejde de kommende fire år. Det nye i strategien er et stærkere fokus på de enkelte forældre til børn i folkeskolen. Hidtil har Skole og Forældre hovedsageligt arbejdet gennem de forældrevalgte medlemmer af skolebestyrelserne på landets folkeskoler.

- Vi har fortsat fokus på skolebestyrelserne, som er vores primære medlemmer, men hvis folkeskolen skal blive stærkere som bærende søjle for samfundets sammenhængskraft, kræver det, at vi bliver bedre til at engagere hver enkelt forælder på en værdifuld måde, siger Rasmus Edelberg, landsformand i Skole og Forældre.

På landsmødet valgte de delegerede næstformand. Her blev den nuværende næstformand, Cecilie Harrits, genvalgt med 62 stemmer mod 37 stemmer til modkandidaten Susanne Gade Clausen, der er medlem af Skole og Forældres forretningsudvalg.

- Jeg glæder mig meget til at fortsætte det gode samarbejde med Cecilie som næstformand, og tak til begge kandidater for at holde vores foreningsdemokrati stærkt, siger Rasmus Edelberg.

På landsmødet blev Lisbjergskolen kåret til vinder af DM i skoleudvikling med projektet Det Kreative Speciale, der er en individuelt tilrettelagt valgfagsundervisning.
Læs mere om projektet. 

Yderligere kommentarer: Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil:23270538 

Udgivet den

16. november 2019

af

sp

Læs også

20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...
Omsorgsplaner i folkeskolen
12.03.24
I hver klasse sidder der to børn uden venner
Ny venskabsundersøgelse, lavet af Skole og Forældres magasin Skolebørn, viser, at der sidder to børn i hver klasse, der ikke har nogen venner i...