Økonomikonsulent til Skole og Forældre

Driftssikker og samarbejdende økonomikonsulent søges til 30-timers stilling.

Landsforeningen Skole og Forældre søger en driftssikker og samarbejdende økonomikonsulent, der kan tage ansvar for foreningens økonomiske anliggender. Stillingen er normeret til 30 timer om ugen.

Du indgår i Skole og Forældres sekretariat, og du skal synes, det er sjovt og spændende at arbejde for en forening med et godt formål i et mindre sekretariat med 10-12 medarbejdere.

Vi søger en medarbejder der:

• Kan arbejde selvstændigt, men som også er god til, og har lyst til, at samarbejde om nogle af opgaverne
  • Kan planlægge sine opgaver og holde deadlines
  • Er struktureret og har sans for detaljer, ikke mindst når det gælder økonomien
  • Har blik for, hvordan opgaverne kan optimeres og gøres smartere
  • Kommer med godt humør og vil bidrage til det sociale samvær
  • Har veneration og forståelse for foreningsarbejde og evt. også erfaring fra dette område

Opgaver:

• Udarbejdelse af budgetter, budgetopfølgninger og regnskaber
  • Fakturering og bogføring i Navision (Business Central)
  • Projektregnskaber og -administration ift. fonde og finanslovsbidrag
  • Personaleadministration, fx tidsregistrering, refusioner, ferieregnskab og lønudbetaling (Dataløn)
  • Likviditetsstyring og opfølgning på depot
  • Udbetaling af honorarer og transportgodtgørelser
  • Bidrage til medlemsadministration i Microsoft CRM
  • Bidrage til administration af vores IT-løsninger og evt. være kontaktperson til vores IT-supportfirma
  • Bidrage til betjening af telefoner og hovedmail og øvrig support i vores lille administrationsafdeling
  • Bidrage til forenings- og forretningsudvikling, ikke mindst i forhold til det økonomiske
  • Ad-hoc administrative opgaver, da vi er et lille sekretariat med mange opgaver

Vi tilbyder:

• Ansættelse i et velfungerende sekretariat med 10-12 ansatte, der arbejder dedikeret for en god folkeskole for børnene
  • En arbejdsplads, hvor vi værdsætter fleksibilitet, samarbejde og en sund balance mellem arbejdsliv og fritid
  • En feriekalender der følger folkeskolens, mod at du arbejder ca. 2,5 timer mere end arbejdsnormen på de almindelige arbejdsuger
  • En arbejdsplads i nyligt renoverede og lyse lokaler på Valdemarsgade 8 på Vesterbro mellem Enghave Plads Metro og Vesterbrogade
  • Løn efter aftale og i henhold til rammerne i foreningens overenskomstaftale med HK.

Tiltrædelse 1. januar 2022. Stillingen refererer til Skole og Forældres sekretariatschef, med hvem du har et tæt samarbejde om økonomien. Der vil være et introduktionsforløb i januar, hvor den afgående økonomimedarbejder vil overdrage sine opgaver til dig.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatschef Morten Kruse, tlf. 3063 0807 eller mail mk@skole-foraeldre.dk. Ansøgning og CV sendes senest mandag den 1. november 2021 kl. 12 til job@skole-foraeldre.dk. Det forventes, at samtaler afholdes 9. november og evt. 2. samtale 11. november. Læs mere om Skole og Forældre på www.skole-foraeldre.dk.

13. oktober 2021

sp