Eksempler på andres materialer

Eksempler fra skoler og kommuner, til inspiration for jeres lokale valgkampagne

Der uploades eksempler løbende:

Skoler:

TV2 Fyns politiske magasin "Til Sagen" kigger nærmere på problematikken med den manglende opbakning til skolebestyrelsesvalget rundt om i landet. Skole og Forældres formand Mette With Hagensen og Mogens Mulle Johansen, formand for uddannelses-, børne- og familieudvalget i Assens Kommune giver deres besyv til debatten. Se klippet her:
Til Sagen: Lille opbakning til valget til landets skolebestyrelser

Humlebæk Skole har benyttet sig af Skole og Forældres materialer. Se det flotte resultat her:
Info 1
Info 2

Sønderbroskolen i Aalborg har lavet en informativ video fra de siddende skolebestyrelsesmedlemmer til interesserede forældre. Her fortæller de om deres oplevelser af skolebestyrelsesarbejdet og graden af indflydelse.
​Sønderbroskolen

Skolecenter Hirtshals har fået hjælp af elevrådsrepræsentanter til at lave en video om, hvorfor de synes at skolebestyrelsesvalget er vigtigt:
Video/Skolecenter Hirtshals

Kommuner

Flere kommuner har på forskellig vis gjort opmærksom på skolebestyrelsesvalget via kommunens hjemmeside

Aalborg Kommune

Tårnby Kommune

Vejen Kommune

Københavns kommune har udarbejdet en reel valgkampagne, komplet med plakater til skolerne, byrumsplakater og en række videoer til Facebook.
Byrumsplakater
Skoleplakater
Videoer:
Video A
Video B
Video C

Medier

Skolebestyrelsen på Alslev Skole er gået til trykken for at informere om mulighederne ved at sidde i skolebestyrelsen. De går nemlig efter kampvalg!

Ugeavisen Varde

Laver din skole eller kommune noget specielt i forbindelse med skolebestyrelsesvalget og tænker du, at det kunne inspirere andre, så kontakt Ingelise Andersen, ia@skole-foraeldre.dk.

28. april 2020

27.03.17
Tema- og projektforløb
De fleste skoler har traditioner for tema- eller projektforløb, hvor det normale skoleskema er tilsidesat for en periode
21.08.14
Udvikling af samarbejdet mellem skole og nydanske forældre
Samarbejdsprojekt mellem Greve Kommune og Skole Forældre i perioden 2013-2015.