Skole og Forældre søger en studentermedhjælper til administrative opgaver i CRM-system

Skole og Forældre søger en studentermedhjælper til administrative opgaver primært i vores CRM-system, samt almindelige forefaldende opgaver i vores sekretariat.

Vi forventer, at du er i gang med din videregående uddannelse, fx på IT-universitetet, men at du stadig har mindst to år tilbage af din uddannelse.

De administrative opgaver omfatter fx:

• Videreudvikling og optimering af vores IT-systemer, herunder CRM
  • Opdatering af medlemmer
  • Udsendelse af mails
  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider
  • Ad hoc opgaver

Vi søger en studerende, der:

• Har kendskab til CRM-systemer, gerne Microsoft Dynamics CRM
  • Har erfaring med web fra back-end med CMS-system (vi bruger Drupal og WordPress)
  • Har flair for IT og som hurtigt kan sætte sig ind i nye programmer og systemer
  • Kan samarbejde med de øvrige ansatte i sekretariatet og vores to andre studentermedhjælpere
  • Er ansvarlig, pligtopfyldende, effektiv og struktureret

Vil tilbyder:

• Et både spændende og udfordrende job, hvor du hurtigt vil blive inddraget i foreningens mange aktiviteter og dermed lære en masse
  • Opgaver primært i vores administration og primært i forholdsvis komplekse IT-systemer
  • En arbejdsplads, hvor der er plads til, at du kommer med dine egen ideer og initiativer
  • Du bliver en del af et velfungerende sekretariat med i alt 12 medarbejdere og to andre studentermedhjælpere, beliggende fra august 2019 i hjertet af Vesterbro, København
  • En løn på 140 kr./t. (dog 150 kr./t. hvis du er bachelor) Opgaver til ca. 10-15 t./uge. Arbejdstiden fastlægges efter aftale inden for sekretariatets åbningstid. Tiltrædelse snarest muligt.

Send din ansøgning og CV til job@skole-foraeldre.dk. Vi vil løbende tage interesserede ind til samtale. Sidste ansøgningsfrist: 5. maj.
Hvis du har spørgsmål så skriv til Morten Kruse på mk@skole-foraeldre.dk eller ring 3063 0807.

23. april 2019

pe

Skole og Forældre Aarhus
27.02.18
SOF Aarhus Bestyrelse
Skole og Forældre har fået en ny lokalafdeling i Aarhus. Den stiftende generalforsamling fandt sted d. 22 februar 2018 og talte 32 deltagere.
16.11.11
Inklusion i skolen
Svært at leve op til princippet om undervisningsdifferentiering