Aftenåbent i Forældrerådgivningen

Skole og Forældres forældrerådgivning udvider åbningstiderne, så forældrene også kan få råd og vejledning om aftenen.

Fra onsdag d. 29. januar 2020 bliver det muligt at ringe til Forældrerådgivningen om aftenen. I første omgang bliver der åbent hver onsdag aften uden for skoleferierne mellem kl. 19.00 og 21.00.

- Vi kan se i vores telefonsystem, at der er mange, der forsøger at ringe til Forældrerådgivningen uden for vores nuværende åbningstider. Forældrerådgivningen dækker et konkret og vigtigt behov hos mange forældre til børn i grundskolen. Jeg er rigtig glad for, at vi nu også kan tilbyde forældrene rådgivning uden for almindelig arbejdstid, siger Skole og Forældres formand, Rasmus Edelberg.

Forældrerådgivningen er et tilbud om rådgivning til forældre om deres børns skolegang, uanset skoleform. De fleste forældre henvender sig til Forældrerådgivningen, fordi de oplever, at de enten mangler en ordentlig begrundelse for en afgørelse, som skolelederen har truffet, fordi de ikke føler sig inddraget i skolens beslutninger om deres børn eller fordi skolen afviser at hjælpe deres børn med henvisning til, at skolen ikke har nogen penge.

- Vejen til tilfredse forældre går gennem inddragelse og dialog. Forældre kan have brug for at vende mange forskellige problemstillinger i relation til deres barns skolegang. De nye åbningstider kan forhåbentlig gøre skolelivet bedre for endnu flere elever og deres forældre, siger rådgivningsleder i Forældrerådgivningen, Anne Klebak.

Forældrerådgivningen har eksisteret siden 2006 og er en del af Skole og Forældre. Den er finansieret af Undervisningsministeriet gennem et driftstilskud på finansloven.

Se Forældrerådgivningens nye åbningstider her

Yderligere kommentarer: Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil: 23 27 05 38

Yderligere oplysninger: Anne Klebak, rådgivningsleder, Forældrerådgivningen, tlf.: 33 86 02 16

28. januar 2020

sp

04.09.14
Glædeligt, at eleverne har det godt i skolen
Nye resultater fra SFIs børnepanel på 9000 elever i 5.-7. klasse viser, at langt de fleste elever, også de inkluderede, både individuelt og...
30.05.13
Skole og Forældre støtter VKO’s forslag om elevplaner og mere bevægelse
Læs Skole og Forældres kommentarer til VKO’s ønsker og krav til en folkeskolereform.