Samarbejdsaftale med Aarhus Kommune

• Aarhus

Samarbejdsaftale med Aarhus Kommune

Skole og Forældre Aarhus har indgået samarbejdsaftale med Aarhus Kommune. Formålet er at styrke forældrenes rolle i de aarhusianske skoler.

Formand for Skole og Forældre Aarhus Cecilie Harrits og rådmand for Børn og Unge Thomas Medom (SF) har 30. januar 2019 skrevet under på en samarbejdsaftale mellem Skole og Forældre Aarhus og Aarhus Kommune for årene 2019-2021.

Aftalen indeholder tre fokuspunkter, som skal udmøntes i konkrete samarbejder og projekter de kommende tre år.

De tre fokuspunkter er:

• Tidlig inddagelse, åbenhed, samarbejde og dialg - også når der skal træffes vanskelige beslutninger, og budgetterne er stramme.
  • Fælles arbejde for, at flest mulige aarhusianske forældre vælger folkeskolen.
  • Fælles arbejde for at styrke rekruttering og kompetenceudvikling af engagerede forældre til arbejdet i bestyrelserne på de aarhusianske folkeskoler.

Se aftalen her: http://skole-foraeldre.dk/sites/default/files/aarhus_samarbejdsaftale_2019-2021.pdf

31. januar 2019

pe

13.08.20
Håndbog for skoleforældre
For første gang udgives der nu en håndbog for de 10 vigtigste år i et barns liv – Håndbog for skoleforældre.
Samarbejde mellem lærere og pædagoger
22.06.20
Tilbage til (næsten) normal hverdag efter sommerferien
Børne- og Undervisningsministeriet og Sundhedsstyrelsen har udsendt nye retningslinjer for, hvordan skoler og institutioner skal forholde til...