Skole og Forældres instruktørnetværk

Skole og Forældres instruktørnetværk

Det landsdækkende instruktørnetværk gennemfører Skole og Forældres kurser og oplæg

Skole og Forældres instruktørnetværk består af forældre der er aktive, eller har været aktive i en skolebestyrelse.
Instruktørerne sikre at alle kurser planlægges i dialog med skolen/kommunen og på kurserne giver instruktørerne konkret input, indsigt i de enkelte temaers muligheder for udvikling på skolen og motivere til videre forløb. 
Instruktørerne er uddannet til at formidle den erfaring som Skole og Forældre har samlet gennem årene, og er opdateret på den seneste udvikling omkring folkeskolen.

Instruktøruddannelse og hvordan du kan blive en del af netværket
Skole og Forældres kursusudvalg planlægger og gennemfører med mellemrum et kort uddannelsesforløb for nye instruktører. 

Har du lyst til at vide mere og måske blive en del af instruktørnetværket, kan du læse nærmere om uddannelse her eller kontakte sekretariatet: Ingelise Andersen, ia@skole-foraeldre.dk for nærmere information.

Instruktørnetværket består pt. af: 
Grethe Bremer, Karen Mogensen, Kristian Frydkjær, Kristina Themsen, Lars Bøttern Steffensen, Michael Dyrehave, Niels Hansen, Rasmus Edelberg, Rikke Lysholm, Rikke Olssen, Ulla Eichert Sehested.

Senest opdateret den

8. december 2022

af

Læs også

24.08.22
Webinarer om Meddelelsesbogen
Den 12. september kl. 15.30 eller kl. 19 kan du deltage i et webinar om meddelelsesbogen, som erstatter de nuværende elevplaner
09.02.22
Skolebestyrelsesseminarer 2022
I år har vi fokus på temaerne Et bedre grundlag for elevtrivsel og Elevdemokrati i skolen Tilmeld dig til 12. marts eller 26. marts Seminarerne...