1200 tilmeldte til inklusionskurser

1200 tilmeldte til inklusionskurser

Meget tilfredsstillende med 1200 deltagere på inklusionskurser for skolebestyrelsesmedlemmer.

Inklusionsprojektet ”Forældre Fremmer Fællesskabet” sørger med sine kurser for, at skolebestyrelserne kan spille en aktiv og konstruktiv rolle i skolernes inklusionsarbejde i alle landets kommuner.

Der er allerede nu tilmeldt 1200 deltagere til kurserne. Det er efter Skole og Forældres opfattelse meget tilfredsstillende.

Den store tilmelding til kurserne viser, at projektet opfylder et reelt behov rundt omkring i landets skolebestyrelser.  De mange tilmeldinger viser også, at skolebestyrelserne er opmærksomme på, at en god inklusionsproces kræver en positiv inddragelse af forældrene, og at skolebestyrelsen spiller en central rolle i dette arbejde.

Selvom ikke mindst skolereform og skolebestyrelsesvalg er begyndt at fylde på skolebestyrelsernes dagsordener, er det fortsat vigtigt, at bestyrelserne ikke nedprioriterer deres deltagelse i inklusionsarbejdet.
I mange kommuner er der stadig mulighed for at deltage i projektets inklusionskurser. På www.inklusionsklar.dk kan man se, hvornår der holdes kurser i de forskellige kommuner.

Forskningsresultater og undersøgelser om inklusion
Forskningsresultater viser, at inklusion er til gavn for alle elever. Læs mere her.

Udgivet den

8. november 2013

af

Læs også

20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...
Omsorgsplaner i folkeskolen
12.03.24
I hver klasse sidder der to børn uden venner
Ny venskabsundersøgelse, lavet af Skole og Forældres magasin Skolebørn, viser, at der sidder to børn i hver klasse, der ikke har nogen venner i...