Guide til kontaktforældre

Køb folderen "Guide til kontaktforældre" til jeres nye kontaktforældre.

Langt de fleste skoler har en kontaktforældreordning, men ofte er der uklarhed om deres rolle og opgaver. Skole og Forældre har derfor udarbejdet en folder ”Guide til kontaktforældre”, så kontaktforældrene kan komme godt i gang med arbejdet fra starten af det nye skoleår.

Kontaktforældre udfører en vigtig opgave. De arrangerer sociale aktiviteter, som ryster klassen sammen, og de fungerer samtidig som et vigtigt bindeled mellem klassen forældre, lærere og pædagoger og mellem forældrene og skolens bestyrelse og ledelse.

Folderen findes i en trykt udgave.

Køb Guide til kontaktforældre
Folderen ”Guide til kontaktforældre” kan købes i Skole og Forældres webbutik eller ved at ringe på telefon 3326 1721.

Pris for medlemmer
Minimumssalg 20 stk.

Medlemspris: 275,- kr. for 20 stk. – herefter kan yderligere eksemplarer købes til 13,75 kr. pr. stk.
Rabat ved køb af 50 stk. 600,- kr. og yderligere rabat ved køb af 100 stk.: 1000,- kr.
Priserne er inkl. moms og ekskl. forsendelse.

Pris for ikke medlemmer
Minimumssalg 20 stk.

Ikke-medlemspris: 550,- kr. for 20 stk. – herefter kan yderligere eksemplarer købes til 27,50 kr. pr. stk.
Rabat ved køb af 50 stk. 1200,- kr. og yderligere rabat ved køb af 100 stk.: 2000,- kr.
Priserne er inkl. moms og ekskl. forsendelse.

12. august 2015

sp

04.09.17
Sæt folkeskolen på dagsordenen til kommunalvalget
Skole og Forældres formand opfordrer skolebestyrelserne til at sætte fokus på folkeskolens vilkår, når der er kommunalvalg til november.
02.09.11
Bevar elevplanerne
Over 400 folkeskoler har søgt om dispensation til at slippe for at lave elevplaner. Elevplanerne er imidlertid den eneste skriftlige tilbagemelding...