Igen i år rekordmange delegerede til Skole og Forældres landsmøde

Igen i år rekordmange delegerede til Skole og Forældres landsmøde

Skole og Forældre holder landsmøde 20. – 21. november i Nyborg. Omkring 250 delegerede har meldt deres ankomst.

Et rekordstort antal delegerede vil den 20. – 21. november 2015 mødes til Skole og Forældres årlige landsmøde på Hotel Nyborg Strand.
Fra 98 delegerede ved landsmødet i 2010 er antallet af tilmeldte delegerede ved dette landsmøde nu oppe på over 250.

- På trods af adskillige hundrede skolelukninger i løbet af de sidste mange år, kommer der stadig flere delegerede til Skole og Forældres landsmøde. Det er meget positivt, at så mange forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer vil bruge en weekend på at beslutte, hvad Skole og Forældre skal arbejde med det kommende år, siger Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen.

De delegerede skal vedtage et arbejdsprogram for det kommende år og vælge Skole og Forældres ledelse.
Blandt andet skal der vælges ny næstformand i Skole og Forældre. Den nuværende næstformand, Finn Juel Larsen, genopstiller ikke, da hans børn netop har afsluttet folkeskolen.

Forslaget til arbejdsprogram for 2016, som Skole og Forældres hovedbestyrelse har fremsat, indeholder blandt andet et mål om at styrke skolebestyrelserne i arbejdet med implementering af og tilsyn med folkeskolereformen.

Fredag aften er der en række miniseminarer på landsmødet med fokus på kvalitet i undervisningen. Temaerne er blandt andet implementering af folkeskolereformen, uddannelsesparathedsvurderinger, dannelse og brugen af læringsmål.

De delegerede er, på nær nogle få personlige medlemmer, alle forældrevalgte medlemmer af en skolebestyrelse på en folkeskole.

Skole og Forældres landsmøde kan følges på tagget #sogf15 på Twitter.

Læs Skole og Forældres Årsberetning 2015

Læs mere om landsmødet, se program og mødemateriale

 

Udgivet den

18. november 2015

af

sp

Læs også

11.08.15
Nyt hæfte til skolebestyrelserne om skole-hjem-samarbejde
Alle skolebestyrelser på folkeskoler får i disse dage en pakke med ti gratis eksemplarer af Skole og Forældres nye hæfte ”Skolebestyrelsens arbejde...
07.11.19
Folkeskolens forældre er mere tilfredse end sidste år
Meget glædeligt med flere tilfredse forældre i folkeskolen. For mange forældre i folkeskolen overvejer dog stadig at finde en anden skole til deres...