Lær matematik på mobilen

Matematik på mobilen hedder et nyt koncept, hvor lærere og elever kan downloade små matematikspil til mobiltelefonen.

De mobile matematikopgaver er et godt eksempel på, hvordan undervisningsmetoder og –materialer er i fuld gang med at finde vej til de nye værktøjer, som børnene i forvejen bruger i dagligdagen, eksempelvis computere og mobiltelefoner.

En opgave går eksempelvis ud på at lægge trecifrede tal sammen i hovedet og skrive resultatet – eksempelvis 114 + 238 = ?

Man kan være flere om at løse opgaverne, og man kan spille mod hinanden.

Der er over 100 mobile matematikspil i konceptet. De er gratis at bruge på mobiltelefonen og der er mobile matematikspil til elever fra 4. til 9. klassetrin.

31. januar 2011

fzb

02.09.19
Kommuneaftale skal rette op på folkeskolens økonomi
Skolebestyrelsesformænd over hele landet opfordrer finansministeren til at prioritere folkeskolen i forhandlingerne om kommunernes økonomi.
14.02.12
Sæt loft over SFO-taksterne
Uholdbart, at SFO nu er dyrere end børnehave.