Landsmøde skal vælge ny formand og nyt arbejdsprogram

Skole og Forældre holder landsmøde den 16. - 17. november.

Skole og Forældre afholder det årlige landsmøde den 16. - 17. november i Nyborg.

De omkring 115 delegerede forældremedlemmer af skolebestyrelserne på landets folkeskoler skal på landsmødet vælge ny formand efter den afgående, Benedikte Ask Skotte, der har været foreningens formand siden 2008.
I skrivende stund er der én kandidat til den ledige formandspost, den nuværende næstformand Mette With Hagensen. Hun blev indstillet af hovedbestyrelsen som formandskandidat for Skole og Forældre på foreningens hovedbestyrelsesmøde den 7. - 8. september 2012.

Landsmødet skal også vedtage et nyt arbejdsprogram. Hovedbestyrelsens udkast til arbejdsprogram prioriterer tre indsatsområder; inklusion, en styrkelse af skolebestyrelser og forældres stilling i folkeskolen, samt øget videndeling mellem foreningen, medlemmer og forældre.

14. november 2012

fzb

23.02.17
Årsmøde i netværk for specialundervisning
Tilmeld dig årsmøde i specialundervisningsnetværket - for forældrevalgte medlemmer af skolebestyrelser.
11.10.17
Forældre: Færre elever i klasserne
En undersøgelse fra Skole og Forældre viser, at forældre ønsker færre elever i klasserne, mere ro i timerne og flere penge til folkeskolen.