Medlemsundersøgelse 2011

Hvem er I ude i skolebestyrelserne - og hvad ønsker I af jeres forening?

Det spørgsmål har vi stillet til et repræsentativt udsnit af de skolebestyrelsesmedlemmer, som er medlem af Skole og Forældre. Det er den tredje medlemsundersøgelse, som er gennemført siden 2003, og den tegner et interessant portræt af det typiske skolebestyrelsesmedlem. Det er en kvinde mellem 36 og 45 år. Hun har været medlem af skolebestyrelsen siden august 2010, dvs. i godt et år, og hun har en mellemlang videregående uddannelse. Hun repræsenterer en større skole , og sandsynligheden for, at denne er fordelt på flere geografisk adskilte afdelinger er næsten 1/3.

Det er stadig Skolebørn, som er det mest benyttede forbindelsesled mellem foreningen og medlemmerne, men der er også mange, som læser vores bøger og hæfter eller vores hjemmeside. Når vi spørger til skolebestyrelsernes behov, så vil de fleste gerne have artikler med eksempler på, hvordan andre skolebestyrelser arbejder, eller mulighed for at finde informationer om folkeskolen og skolebestyrelsens arbejde på Nettet. Og så er tilfredsheden generelt høj med de tilbudte ydelser.

Læs hele undersøgelsen

13. oktober 2011

fzb

30.01.13
Kun halvdelen af forældrene føler sig klædt godt på til skolebestyrelsesarbejdet
Nye tal fra Skole og Forældre viser, at kun 4 ud af 10 skolebestyrelsesmedlemmer har fået et kursus af kommunen eller skolen om arbejdet i...
23.02.17
Årsmøde i netværk for specialundervisning
Tilmeld dig årsmøde i specialundervisningsnetværket - for forældrevalgte medlemmer af skolebestyrelser.