Nyt hæfte til skolebestyrelserne om skole-hjem-samarbejde

Nyt hæfte til skolebestyrelserne om skole-hjem-samarbejde

Alle skolebestyrelser på folkeskoler får i disse dage en pakke med ti gratis eksemplarer af Skole og Forældres nye hæfte ”Skolebestyrelsens arbejde – samarbejdet mellem skole og hjem.

Skolebestyrelserne på landets folkeskoler modtager i disse dage en pakke fra Skole og Forældre med ti gratis eksemplarer af hæftet ”Skolebestyrelsens arbejde – samarbejdet mellem skole og hjem”.

Hæftet er nr. 3 i en serie af 7 hæfter, som behandler centrale emner i skolebestyrelsens arbejde. Formålet med hæfterne er at støtte skolebestyrelsens arbejde.

Hæfte 1 og hæfte 2 kan frit downloades fra www.skole-foraeldre.dk/udgivelser 
Hæfte 3 følger om kort tid.

Hæfterne er et led i Skole og Forældres projekt ”Kompetenceløft til skolebestyrelserne”, som er finansieret af Undervisningsministeriet.

Der udgives yderligere fire hæfter i løbet af 2016-2017.

Bestilling af hæfter
Yderligere eksemplarer af hæftet kan bestilles som trykt udgave på www.skole-foraeldre.dk/udgivelser,  post@skole-foraeldre.dk eller telefon 3326 1721.

Trykt udgave for minimum 5 stk.
Medlemspris: 175,00 kr. for 5 stk. / Ikke medlemspris: 350,00 kr. for 5 stk.
Priserne er inkl. moms og ekskl. forsendelse.

Kontakt:
Har I spørgsmål til materialet er I velkomne til at kontakte Lizzi Ege Johansen på lej@skole-foraeldre.dk eller telefon 3326 1721.

Udgivet den

11. august 2015

af

sp

Læs også

02.04.24
Flere henvendelser om vold og overgreb end forventet
En gennemgang af samtlige henvendelser til Forældrerådgivningen i årene 2020-2024 viser, at der er flere henvendelser om vold og seksuelle krænkelser...
20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...