Nyt Skolebørn på vej

Nyt Skolebørn på vej

Til sommer relancerer Skole og Forældre landsorganisationens blad Skolebørn. Det nye blad bliver på ca. 36 sider - altså væsentligt større end i dag - og i magasinformat.

Det vil udkomme fire gange om året og som noget nyt vil alle forældre på medlemsskolerne kunne læse bladet som e-magasin - helt uden ekstra omkostninger for den enkelte medlemsskole.

Det relancerede Skolebørn udkommer første gang før sommerferien 2013.  

Det nye magasin vil, ligesom det nuværende blad, fortsat blive sendt i en trykt version til de forældrevalgte medlemmer af skolebestyrelserne.

Det sidste Skolebørn i nuværende format udkommer til marts i uge 10.

Baggrunden for ændringerne er et ønske fra Skole og Forældre om at få en bedre kontakt til den almindelige skoleforælder og også lave mere emneorienteret stof til skolebestyrelsesmedlemmer. En brugerundersøgelse fra sidste år viste desuden, at et flertal af medlemmerne foretrækker færre, men mere fyldige udgaver af Skolebørn. Skole og Forældre kan samtidig spare penge på porto og tryk ved at reducere antallet af numre.

For yderligere information kontakt Lizzi Ege Johansen, lej@skole-foraeldre.dk eller telefon 33 86 02 04.
 

Bliv medlem her

 

Udgivet den

10. juni 2011

af

fzb

Læs også

10.03.16
Syv ud af ti folkeskoler mangler penge
Syv ud af ti skolebestyrelsesformænd mener der er for få penge på budgettet på deres skole, viser ny undersøgelse fra Skole og Forældre.
15.11.19
Lisbjergskolen vinder DM i Skoleudvikling 2019
Det Kreative Speciale - individuelt tilrettelagt valgfagsundervisning - vinder førsteprisen på kr. 50.000 i DM i skoleudvikling.1