Rasmus Edelberg genvalgt

Rasmus Edelberg genvalgt

Rasmus Edelberg genvalgt som formand for Skole og Forældre for to år.

De 163 tilmeldte delegerede på Skole og Forældres landsmøde genvalgte lørdag Rasmus Edelberg som formand for Skole og Forældre de kommende to år.

- Tak til de delegerede for genvalget. Jeg vil gøre, hvad jeg kan, for sikre en samarbejdende folkeskole, der giver elever og forældre mulighed for at deltage i skolens udvikling og kvalitet. Forældrenes stemme siger, at vi vil have høj trivsel og fagligt fokus. Vi vil ikke have kæmpeklasser, men lokale folkeskoler i hele landet, der styrker de lokale fælleskaber, hvor vi bor. Jeg ser også frem mod kommunalvalget næste år, hvor vi vil sætte folkeskolen på dagsordenen i de kommunale valgkampe. Som vi siger: Hvis du vil vælges, har du brug for forældrenes stemme, siger Rasmus Edelberg.

Skole og Forældres landsmøde blev for første gang afviklet virtuelt på grund af corona-pandemien.

- Jeg vil gerne sige en særlig tak til de delegerede for at have tålmodighed og vilje til at deltage i det længste onlinemøde, som jeg har været med til. Det gik over al forventning; vi fik stemt, og vi fik talt sammen. Demokrati er ikke en tilstand, men en handling, som Kamala Harris sagde, da hun blev valgt i år. Jeg glæder mig til, vi kan mødes ude i virkeligheden igen, men jeg synes, vi alle kan klappe hinanden på skulderen af, at det lykkedes at afholde et helt landsmøde online, der både gav mening og følelsen af fællesskab. Så må vi gemme dansegulvet til en anden gang, siger Rasmus Edelberg.

Foruden valg af formand valgte landsmødet også 11 medlemmer til Skole og Forældres hovedbestyrelse.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med den nye hovedbestyrelse, og jeg håber, vi får et godt samarbejde om at gøre folkeskolen stærkere fremover, siger Rasmus Edelberg.

Udgivet den

21. november 2020

Læs også

20.11.21
Regitze Spenner Ishøy ny næstformand
Regitze Spenner Ishøy afløser Cecilie Harrits som næstformand i Skole og Forældre
09.11.21
Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand
144 delegerede mødes fredag den 19. og lørdag den 20. november 2021 i Nyborg til Skole og Forældres landsmøde.