Skole og Forældres landsmøde 2018

Skole og Forældres landsmøde 2018

Landsmødet afholdes i år fredag d. 23. november fra kl. 16.00 til lørdag d. 24. november kl. 16.00 på Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg.

Skole og Forældres landsmøde fastlægger landsorganisationens politiske kurs og vælger ledelse.

I år kan du møde undervisningsminister Merete Riisager, være med til at vælge ny formand, sige farvel til den afgående formand Mette With Hagensen, samt få masser af inspiration til dit arbejde i skolebestyrelsen

Udpegning af landsmødedelegerede
Nu kan alle medlemsskoler få mindst 2 medlemmer med til mødet. De delegerede til landsmødet udpeges af og blandt de forældrevalgte medlemmer af skolebestyrelsen. Derfor opfordrer vi jer til at sætte dette på dagsordenen i skolebestyrelsen i august eller september. Skolebestyrelsens suppleanter kan ikke udpeges som delegerede. Der er frist for udpegning af delegerede og tilhørende tilmelding den 30. september.

Antal delegerede pr. medlemsskole til landsmødet
• Skoler op til 599 elever: op til 2 delegerede
• Skoler med 600 - 999 elever: op til 3 delegerede
• Skoler med 1000 elever og derover: op til 4 delegerede

Tilmelding
I løbet af uge 36 vil alle medlemsskolers forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer modtage en mail med mulighed for at tilmelde sig til landsmødet. Hvis du ikke har fået en tilmeldingsmail er du måske ikke registreret som medlem i vores medlemssystem. Det kan du blive ved at henvende dig til din skoles sekretær. 

Program
Fredag kl. 16.00 – 23.30:
Kl. 16.00: Oplæg v/Undervisningsminister Merete Riisager
Kl. 17.00 -19.30: Dialog-caféer om temaer i skolebestyrelsesarbejdet med mulighed for at kunne deltage i to caféer: De ti caféers temaer: Digital dannelse, Trivsel antimobbestrategi, Skole/hjem-samarbejde, Principper og Tilsyn, Elevdemokrati, Brug af data i skolebestyrelsesarbejdet, Skolebestyrelsesnetværk og kommuneaftaler/ lobbyarbejdet, Opfølgning på reformens læringselementer, Specialundervisning og Uddannelsesparathedsvurdering.
Kl. 20.00: Velkomstdrink og awardshow med kåring af vinderne i ”DM i skoleudvikling 2018” Efterfølgende middag og kaffe.
Kl. 22.30: Stand up show “Curling eller kærlighed - Find fem rigtige med Sebastian Dorset, standupkomiker, foredragsholder og skribent

Lørdag kl. 09.00 - 16.00:
Generalforsamling, herunder vedtagelse af arbejdsprogram for 2019, valg af formand og valg til hovedbestyrelsen.

Deltagerpris
Deltagelse i hele mødet inkl. fuld forplejning og overnatning i enkeltværelse koster 2.350,- kr. pr. person.
Deltagelse i hele mødet inkl. fuld forplejning og overnatning i delt dobbeltværelse koster 1.950,- kr. pr. person.
Deltagelse i hele mødet inkl. fuld forplejning uden overnatning koster 1.450,- kr. pr. person.
Deltagelse kun om lørdagen i landsmødets generalforsamling koster 650,- kr. pr. person.
  
Det er kutyme, at skolen betaler for den delegeredes deltagelse og transport.

Kontakt
Du er velkommen til at kontakte Lizzi Ege Johansen på e-mail lej@skole-foraeldre.dk, hvis du har spørgsmål til landsmødet.

Skole og Forældre håber at se rigtig mange medlemmer til landsmødet!

Udgivet den

15. august 2018

af

Læs også

11.06.24
Forældres tillid til inklusion halter
Mange kommunerne er godt i gang med at lægge planer, så flere børn med særlige behov kan gå i den almene folkeskole, og flere er allerede i gang med...
Skole og Forældre på Folkemødet
06.06.24
Skole og Forældre deltager på Folkemødet 2024
Igen i år deltager Skole og Forældre på Folkemødet 13.-15. juni 2024. Læs her om de debatter vi deltager i. Vi kommer vi som altid til at tale om...