Tilbud: Materialer til forældre med børn i indskolingen

Restsalg af materialer til indskolingen så længe lager haves. Køb de to foldere og plakat til langt under halv pris.

Folder: Forældreguide - Læsning
Et kvarter om dagen - har du tid til det? Inspirationsfolder til forældre med barn i indskolingen som fortæller om, hvordan de kan være med til at styrke deres barns læsning.
Oplæsning indbyder til fortrolighed og giver både forældre og barn oplevelser og nærhed.

Folder: Forældreguide - Matematik

Matematik i hverdagen. Matematikken er overalt. Det er i skolen børnene lærer at arbejde med matematik, men de kender den i forvejen.
Hvor mange dage er der til jul, hvor meget kan man få for lommepengene, kan det betale sig at købe den billige mobil med det dyre abonnement?

Plakat: Gode arbejdsvaner
Plakaten 'Gode arbejdsvaner' kan være med til at sætte gang i en debat om, hvad gode arbejdsvaner er, fx på et café-møde på skolen hvor forældre, elever og lærere deltager.
'Gode arbejdsvaner' giver ideer til hvordan man kan indarbejde gode arbejdsvaner fra skolestart.

19. juni 2012

04.03.21
Folkeskolerne udfordres af skolevægring og forældre savner at blive hørt
Ny årsrapport fra Forældrerådgivningen viser, at folkeskolerne har svært ved at håndtere komplekse sager med skolevægring.
26.02.21
Ok til teststrategi i folkeskolen
Skole og Forældre er tilfreds med den planlagte teststrategi for genåbningen af folkeskolen.