Tjek din skoles hjemmeside

Hvis der bliver lockout efter påske er det vigtigste råd, at du skal tjekke din skoles hjemmeside og forældreintra.

Skole og Forældre har løbende orienteret sine medlemmer på mail om skolebestyrelsens bidrag til at forberede håndteringen af en eventuel lockout efter påske - eller senere.

For forældre til børn i folkeskolen er det vigtigste råd at se på skolens hjemmeside eller forældreintra.
Der kan være meget store forskelle på, hvor meget undervisning, der bliver gennemført og hvor mange elever, der bliver sendt hjem.
Det skyldes blandt andet, at nogle lærere er tjenestemandsansatte og dermed ikke omfattet af en konflikt.

Skole og Forældre har lukket i hele påskeferien, fra 23. marts til 1. april - begge dage inkl.

Hvis der sker afgørende nyt i konflikten med konsekvenser for skolebestyrelsernes virke, kan man følge med på Skole og Forældres side på Facebook (Man behøver ikke en profil).

Efter påske vil Skole og Forældre sende mere information til medlemmerne via mail.

22. marts 2013

fzb

31.01.11
Lær matematik på mobilen
Matematik på mobilen hedder et nyt koncept, hvor lærere og elever kan downloade små matematikspil til mobiltelefonen.
01.12.15
Landsmøde 2015
Tema: Kvalitet i undervisningen - det er tilladt at have ambitioner!