Bliv støttemedlem af Skole og Forældre. Udfyld alle felterne.

Skole og Forældre vil bruge pengene fra dit medlemskab til at styrke folkeskolen både nationalt og i din kommune. Det koster 240 kroner om året. Betaling foregår via Mobilepay.

Medlemsbetingelser - det med småt:

Når man tilmelder sig som støttemedlem af Skole og Forældre, accepterer man nedenstående medlemsbetingelser.

Accepten af medlemsbetingelserne sker, når man swiper i Mobilepay og dermed betaler støttemedlemskontingentet på kr. 240 årligt.
Medlemskabet er ikke omfattet af fortrydelsesret, og det varer et år af gangen.

Frameldelse af støttemedlemskabet kan kun ske ved at afvise det kommende års betaling / abonnementsordningen i Mobilepay.

Ved fejltilmeldinger send en mail til post@skole-foraeldre.dk

Det er ikke muligt at framelde sig midt i en periode, herunder at få en del af støttemedlemskabet tilbagebetalt.
Medlemmer får en notifikation om betalingen for det kommende års medlemskab i Mobilepay otte dage inden betalingen. Medlemskabet fortsætter, med mindre man afviser betalingen i Mobilepay.

Det årlige medlemskontingent på kr. 240 kroner årligt går til Skole og Forældres generelle arbejde med at gøre folkeskolen stærkere, heraf går 40 kroner årligt til lokalt arbejde i medlemmets egen kommune og 5 kroner til et velgørende formål fastsat af Skole og Forældres forretningsudvalg.
Skole og Forældres forretningsudvalg fastsætter retningslinjerne for, hvordan de lokale midler anvendes.

Skole og Forældre kan af egen drift ændre prisen på og betingelserne for støttemedlemskabet med virkning fra næste abonnementsperiode.

Skole og Forældre opbevarer navn, adresse, e-mail og mobilnummer på støttemedlemmer  i indtil et år efter udmeldelse. Støttemedlemmer accepterer Skole og Forældres generelle privatlivspolitik, som kan læses her.

Støttemedlemmer får tilsendt relevant information, nyhedsbreve m.v. via e-mail, fremover muligvis sms, samt får tilsendt magasinet Skolebørn fire gange årligt i trykt udgave.

Nyhedsbreve på e-mail kan afmeldes af støttemedlemmet selv ved at klikke på afmeld/unsubscribe i de e-mails, som medlemmet modtager.

Støttemedlemmer kan deltage i Skole og Forældres landsmøde, dog uden stemmeret.

20. februar 2020

sp