Bliv støttemedlem

• Skole og Forældres næstformand Cecilie Harrits og formand Rasmus Edelberg vil bruge pengene fra dit medlemskab til at styrke folkeskolen både nationalt og i din kommune.

Bliv støttemedlem

Gør folkeskolen stærkere og få magasinet Skolebørn. Bliv støttemedlem af Skole og Forældre for 20 kroner om måneden.

Vil du hjælpe med at gøre folkeskolen stærkere - både nationalt og i din egen kommune? Vil du have magasinet Skolebørn på tryk fire gange om året i postkassen? Og vil du støtte internationalt udviklingsarbejde med at give børn en bedre skole?

Bliv støttemedlem for 20 kroner om måneden - betalingen foregår én gang om året med 240 kroner via Mobilepay. Medlemskabet er målrettet alle, der mener, at det er vigtigt at styrke folkeskolen.

Det årlige kontingent på 240 kroner bliver brugt sådan:

• 40 kroner til aktiviteter for folkeskoleforældre og skolebestyrelser i din egen kommune
  • 195 kroner til generelt at støtte Skole og Forældres arbejde for en stærkere folkeskole
  • 5 kroner til et velgørende eksternt formål - i 2020 projektet Skoleliv i Nepal

Venlig hilsen
Rasmus Edelberg, landsformand og Cecilie Harrits, næstformand, Skole og Forældre

Meld dig ind (Beta)

Du kan også blive støttemedlem ved at sende en sms til 1204 med teksten skole

Hvorfor støttemedlem?
Skole og Forældre arbejder for en folkeskole med høj kvalitet, der styrker fællesskabet i skolen og i hele samfundet. En skole, hvor medarbejdere, elever og forældre samarbejder om at danne og uddanne børn, så de bliver dygtige, livduelige og kan blive aktive medborgere i et samfund med frihed og demokrati.

Vi arbejder for en mangfoldig, lokal og demokratisk forankret folkeskole og sætter børnenes interesser i centrum for alt vores arbejde.

En folkeskole i en god kvalitet kommer ikke af sig selv. Den kommer kun, hvis nogle borgere står sammen og aktivt arbejder for og vil bruge ressourcer på at få folkeskolen højere op på dagsordenen hos politikere og beslutningstagere – både nationalt og lokalt.
Når du bliver støttemedlem giver du et beløb til Skole og Forældre. Vi bruger pengene til at gøre folkeskolen stærkere.

Hvorfor Skole og Forældre?
Skole og Forældre er Danmarks landsdækkende forening for forældre til børn i folkeskolen.

Skole og Forældre:

• taler forældrene og deres børns sag i offentligheden og relevante beslutningsfora
  • støtter skolebestyrelserne i at varetage deres rolle og opgaver
  • styrker forældrene i at støtte deres barns og alle børns udvikling i folkeskolen

Skole og forældre driver:

• Forældrerådgivningen - gratis og uvildig rådgivning til alle forældre, der oplever vanskeligheder i forbindelse med deres barns skolegang
  • Rådgivning til de forældrevalgte i skolebestyrelsen
  • Kurser til skolebestyrelser og forældre
  • Lobbyvirksomhed for en stærkere folkeskole
  • Presseindsats i nationale og lokale medier
  • Magasinet Skolebørn med inspiration til forældre
  • Projekter med fokus på fx mobning, trivsel og udsatte familier