Eksterne råd og udvalg

Skole og Forældre deltager i en række råd og udvalg for at varetage folkeskoleforældrenes interesser

Skole og Forældre lader sig repræsentere i råd, udvalg og andre fora, dersom dette i væsentlig omfang understøtter foreningens formål og arbejdsprogram. De pågældende
repræsentanter har til ansvar løbende at vurdere relevansen af arbejdet i de forskellige fora. Proceduren for udpegning af repræsentanter følger vedtægterne om, at det er
hovedbestyrelsen der udpeger, men at formandskabet eller forretningsudvalget kan udpege dersom det kræves.

Se listen over råd og udvalg her

3. november 2022

13.09.22
Vil du arbejde med digital kommunikation og administration i en forening på folkeskoleområdet?
Skole og Forældre søger en studentermedhjælper til digitale kommunikationsopgaver, men også forskellige administrative og forefaldende opgaver. Vi...
19.04.22
Presse
Vi prioriterer pressehenvendelser højt, og du er altid velkommen til at kontakte os både for politiske udtalelser og baggrundsviden.