Information til forældre

Sådan stiller du op som kandidat til skolebestyrelsesvalget
  1. Udfyld kandidatopstillingsskabelonen, hvor du fortæller hvem du er, om dit engagement i skolen og hvorfor du gerne vil repræsentere forældrene i skolebestyrelsen. Link til skabelon for kandidatopstilling. Skabelonen er også indrettet til at printe og hænge op på skolen som valgplakat.

2. Kontakt din skolebestyrelsesformand og/eller skoleleder og fortæl, at du gerne vil stille op og send din udfyldte kandidatopstilling til dem.

3. Deltag i opstillingsmøde på skolen

Hvis du vil vide mere om skolebestyrelsen, inden du stiller op:

• Artikel i Skolebørn om, hvorfor du bør stille op og hvad du kan få indflydelse på. Læs artiklen her.
  • Introduktionshæfte til skolebestyrelsesarbejdet, link
  • Gratis e-learningskursus med en lidt dybere forståelse af arbejdsområder mv. link
  • Oversigt over skolebestyrelsernes rammer og muligheder for valget. Her kan man også se love, regler og generelle informationer vedrørende skolebestyrelsesvalget, link

God valgkamp!