SOF Aarhus Bestyrelse

• Skole og Forældre Aarhus

SOF Aarhus Bestyrelse

Skole og Forældre har fået en ny lokalafdeling i Aarhus. Den stiftende generalforsamling fandt sted d. 22 februar 2018 og talte 32 deltagere.

Den nye bestyrelse består af følgende:

Medlemmer:
Cecilie Harrits, Samsøgades Skole
Demet Altan, Søndervangskolen
Heidi Andreasen, Tranbjergskolen
Janus Boye, Samsøgades Skole
Rikke Lysholm, Mårslet Skole
Tine Andresen, Mårslet Skole

Suppleanter:
Lisa Overgaard Ibsen, Tranbjergskolen
Zeinab Hassan, Søndervangskolen

Bestyrelsen konstituerer sig selv ved et kommende bestyrelsesmøde.

Den nye lokalafdeling vedtog et arbejdsprogram for 2018, der blandt andet går ud på at lave en årlig kompetenceudviklingsdag for skolebestyrelsesmedlemmer.

På billedet ses blandt andre Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen, der var dirigent på den stiftende generalforsamling.

14. marts 2018

13.09.22
Vil du arbejde med digital kommunikation og administration i en forening på folkeskoleområdet?
Skole og Forældre søger en studentermedhjælper til digitale kommunikationsopgaver, men også forskellige administrative og forefaldende opgaver. Vi...
19.04.22
Presse
Vi prioriterer pressehenvendelser højt, og du er altid velkommen til at kontakte os både for politiske udtalelser og baggrundsviden.