Dansker vicepræsident for Europas forældre

Skole og Forældres formand Benedikte Ask Skotte blev valgt til vicepræsident i European Parents Association på generalforsamlingen den 28. april.

EPA er paraplyorganisation for 43 forældreorganisationer i 28 europæiske lande. På generalforsamlingen i Liechtenstein, som havde samlet mere end 100 delegerede fra hele Europa, blev Benedikte Ask Skotte udpeget til vicepræsident for organisationen. Hun har været med i EPAs bestyrelse i to år og er altså nu avanceret til den næsthøjeste post i organisationen.

30. april 2012

fzb

04.06.14
Ingen nye penge til skolereform og inklusion i kommuneaftale
Hver kommune har nu ansvar for, at der er penge nok til folkeskolereform og vellykket inklusion, når budgetterne lægges til efteråret.
04.10.10
Fagmesse: Skolen i fremtiden 2011
Fagmesse om skoleudvikling for skolebestyrelser, lærere, forældre, skoleledere og elever.