Dansker vicepræsident for Europas forældre

Skole og Forældres formand Benedikte Ask Skotte blev valgt til vicepræsident i European Parents Association på generalforsamlingen den 28. april.

EPA er paraplyorganisation for 43 forældreorganisationer i 28 europæiske lande. På generalforsamlingen i Liechtenstein, som havde samlet mere end 100 delegerede fra hele Europa, blev Benedikte Ask Skotte udpeget til vicepræsident for organisationen. Hun har været med i EPAs bestyrelse i to år og er altså nu avanceret til den næsthøjeste post i organisationen.

30. april 2012

fzb

26.01.12
Sikkerhedsseler i skolebusserne
Skole og Forældres næstformand Mette With Hagensen vil have kommunerne til at kræve sikkerhedsseler i alle skolebusser.
19.09.11
Fire ønsker til den nye undervisningsminister
Der er enighed blandt alle folkeskolens interessenter om, at det er nødvendigt at styrke folkeskolen for at opnå bedre undervisningsresultater for...