Få tjek på læremidlerne

Et nyt elektronisk værktøj skal hjælpe skolebestyrelser og lærere med at vurdere kvaliteten af nye undervisningsmidler.

Læremiddeltjek er en model til vurdering og sammenligning af læremidler. I Læremiddeltjek vurderes læremidler ud fra seks centrale parametre og vurderingerne vises i en synlig, målbar bedømmelse og dernæst i en kvalitativ bedømmelse med en karakteristik af det enkelte læremiddel.

Skolen og skolebestyrelsen kan bruge værktøjet i forbindelse med godkendelsen af undervisningsmidler.

Det er læremiddel.dk og folkeskolen.dk, der står bag det nye værktøj.

Prøv Læremiddeltjek

Læs nyhed om Læremiddeltjek på UCL’s hjemmeside

31. januar 2011

fzb

30.04.19
Leg og lær med dine børn
Skole og Forældre afholder sammen med den europæiske forældreorganisation EPA konferencen "Leg og lær med dine børn" den 3.-4. maj 2019 på UC SYD i...
16.02.12
Ministerens reformprogram er en god start
Skole og Forældre ser frem til partnerskab og hilser fokus på dansk og matematik velkommen.