Fantastisk gave fra A. P. Møller Fonden

Fantastisk gave fra A. P. Møller Fonden

Skole og Forældre håber en helt ny milliard vil give folkeskolereformen en saltvandsindsprøjtning.

Bestyrelsen for A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har besluttet at give en milliard kroner til at styrke undervisningen i folkeskolen.

Pengene skal bruges til efteruddannelse af undervisere og skoleledere, samt udvikling af undervisningsmetoder og hjælpemidler. 

- På forældrenes vegne vil jeg sige tusind tak til A. P. Møller Fonden. En helt ny milliard er et dejligt ekstra lag flødeskum på folkeskolereformen. Der er rigtig god timing i fondens gave. Det synes jeg fonden skal have ros for, siger Mette With Hagensen.

Skole og Forældre er tilfredse med, at fonden har lavet det, der ser ud som en god proces for, hvordan midlerne skal udmøntes.

- Jeg håber også, at denne ekstra milliard til blandt andet efteruddannelse af lærerne, kan bidrage til en god stemning ude på skolerne, når reformen skal i gang næste år, siger Skole og Forældres formand.

Yderligere kommentarer: Mette With Hagensen, formand, Skole og Forældre, mobil: 31 71 63 78

 

 

Udgivet den

10. oktober 2013

af

Læs også

20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...
Omsorgsplaner i folkeskolen
12.03.24
I hver klasse sidder der to børn uden venner
Ny venskabsundersøgelse, lavet af Skole og Forældres magasin Skolebørn, viser, at der sidder to børn i hver klasse, der ikke har nogen venner i...