Mød Skole og Forældre på Folkemødet

Mød Skole og Forældre på Folkemødet

Skole og Forældres formand deltager i adskillige arrangementer på dette års Folkemøde, hvor folkeskolen er et af de store emner.

Næsten alle interessenter omkring folkeskolen deltager i dette års Folkemøde på Bornholm, som finder sted fra torsdag den 16. juni – søndag den 19. juni 2016. Folkeskolen bliver derfor et af de store emner på Folkemødet.

Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen, og andre medlemmer af Skole og Forældres forretningsudvalg, deltager i adskillige arrangementer i løbet af Folkemødet.

Se hvilke arrangementer Skole og Forældre deltager i.

I kan følge med i Skole og Forældres aktiviteter på foreningens Facebook-side og på Twitter – ligesom Mette With Hagensen vil kommentere begivenhederne på sin egen Twitter-profil i løbet af Folkemødet.

Udgivet den

15. juni 2016

af

sp

Læs også

02.04.24
Flere henvendelser om vold og overgreb end forventet
En gennemgang af samtlige henvendelser til Forældrerådgivningen i årene 2020-2024 viser, at der er flere henvendelser om vold og seksuelle krænkelser...
20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...