Mød Skole og Forældre på Folkemødet

Skole og Forældres formand deltager i adskillige arrangementer på dette års Folkemøde, hvor folkeskolen er et af de store emner.

Næsten alle interessenter omkring folkeskolen deltager i dette års Folkemøde på Bornholm, som finder sted fra torsdag den 16. juni – søndag den 19. juni 2016. Folkeskolen bliver derfor et af de store emner på Folkemødet.

Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen, og andre medlemmer af Skole og Forældres forretningsudvalg, deltager i adskillige arrangementer i løbet af Folkemødet.

Se hvilke arrangementer Skole og Forældre deltager i.

I kan følge med i Skole og Forældres aktiviteter på foreningens Facebook-side og på Twitter – ligesom Mette With Hagensen vil kommentere begivenhederne på sin egen Twitter-profil i løbet af Folkemødet.

15. juni 2016

sp

22.04.15
Inspiration til samarbejde mellem skolebestyrelserne
Eksempel på samarbejde i Odense kommune. Skole og Forældre på vej med netværkskurser.
14.01.19
Nyt undervisningsmateriale: Lær med Familien
Lær med Familien har undersøgt og videreudviklet to metoder til at involvere klassens forældre i elevernes læring.