Mød Skole og Forældre på Folkemødet

Skole og Forældres formand deltager i adskillige arrangementer på dette års Folkemøde, hvor folkeskolen er et af de store emner.

Næsten alle interessenter omkring folkeskolen deltager i dette års Folkemøde på Bornholm, som finder sted fra torsdag den 16. juni – søndag den 19. juni 2016. Folkeskolen bliver derfor et af de store emner på Folkemødet.

Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen, og andre medlemmer af Skole og Forældres forretningsudvalg, deltager i adskillige arrangementer i løbet af Folkemødet.

Se hvilke arrangementer Skole og Forældre deltager i.

I kan følge med i Skole og Forældres aktiviteter på foreningens Facebook-side og på Twitter – ligesom Mette With Hagensen vil kommentere begivenhederne på sin egen Twitter-profil i løbet af Folkemødet.

15. juni 2016

sp

22.05.17
Sig nej til en dårlig kommuneaftale
Skole og Forældre opfordrer kommunerne til at afvise en dårlig aftale med regeringen om den kommunale økonomi for 2018.
01.11.13
Mange gode elementer i erhvervsuddannelsesreform, men også huller
Set fra et forældresynspunkt er der rigtig mange gode elementer i regeringens udspil til en reform af erhvervsuddannelserne, men også mangler.