Mette With Hagensen ny formand for Skole og Forældre

De delegerede på Skole og Forældres landsmøde valgte lørdag ny formand og næstformand, samt nyt arbejdsprogram.

Skole og Forældre valgte ny formand på landsmødet i Nyborg lørdag den 17. november.
Ny formand blev den hidtidige næstformand Mette With Hagensen.

Mette With Hagensen afløser Benedikte Ask Skotte, der har været foreningens formand siden 2008.

- Jeg er utrolig glad for at være valgt til ny formand for Skole og Forældre. Mit mål er at sikre forældre og skolebestyrelser en vedblivende indflydelse på, hvordan folkeskolen udvikler sig, siger den nyvalgte formand, Mette With Hagensen.

- Folkeskolen er en fantastisk institution og et af de få steder, hvor alle forskellige mennesker møder hinanden. Det er folkeskolens store styrke, siger hun.

Landsmødet valgte også ny næstformand. Det blev det nuværende hovedbestyrelsesmedlem Finn Juel Larsen, der er 45 år og skolebestyrelsesformand på Herningvej Skole i Aalborg.

17. november 2012

fzb

22.02.18
Årsmøde 2018 for Netværk for Specialundervisning
Tilmeld dig årsmødet, der afholdes lørdag den 10. marts 2018 kl. 10.00-16.00 på Pindstrupskolen, Skolevej 1, 8550 Ryomgård
24.04.13
Budskabet på kaffemødet: Stop konflikten nu
Nu ved Bondo og Ziegler, at forældrene til de lockoutede skolebørn forventer en meget hurtig afslutning på konflikten.