Morten Kruse ny sekretariatsleder i Skole og Forældre

Morten Kruse ny sekretariatsleder i Skole og Forældre

Skole og Forældre har ansat den 45-årige projektchef i Børns Vilkår, Morten Kruse, som ny sekretariatsleder fra 1. august.

Den 1. august tiltræder den 45-årige projektchef i Børns Vilkår, Morten Kruse, som ny sekretariatsleder i Skole og Forældre.

- Morten er en rigtig professionel, der har arbejdet med børn og unge hele sit liv. Oven i købet har han tre børn i den danske folkeskole. Jeg ser meget frem til samarbejdet, siger landsformand i Skole og Forældre, Benedikte Ask Skotte.

Morten Kruse er cand. mag. i filosofi og samfundsfag. Han har tidligere været uddannelsesleder på Professionshøjskolen UCC og pædagogisk-administrativ leder på Krogerup Højskole.

Morten Kruse afløser den nuværende sekretariatschef Niels-Christian Andersen, der går på pension efter 14 år i spidsen for Skole og Forældres sekretariat.

- På hele foreningens vegne vil jeg gerne takke Niels-Christian Andersen for en utrættelig og professionel indsats gennem mange år. Niels-Christian afleverer en veldrevet forening til sin efterfølger. Heldigvis får vi lov til at beholde ham i andre sammenhænge, fordi han nu skal være en af de frivillige rådgivere i Forældrerådgivningen, siger Benedikte Ask Skotte.

Der er afskedsreception for Niels-Christian Andersen den 18. juni kl. 15-17 og reception for Morten Kruse den 15. august kl. 15-17.
Alle medlemmer, samarbejdspartnere og forretningsforbindelser inviteres hermed til at deltage i receptionerne.

Begge receptioner afholdes i foreningens lokaler på Kvægtorvsgade 1, kld., 1710 København V.

Udgivet den

25. maj 2012

af

Læs også

02.04.24
Flere henvendelser om vold og overgreb end forventet
En gennemgang af samtlige henvendelser til Forældrerådgivningen i årene 2020-2024 viser, at der er flere henvendelser om vold og seksuelle krænkelser...
20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...