Nyt hæfte om elevernes læringsudbytte

Nyt onlinehæfte med råd til skolebestyrelsens arbejde med elevernes læringsudbytte.

Med folkeskolereformen skifter fokus fra undervisning til læring, så hver enkelt elevs udbytte af undervisningen bliver sat i centrum. Hvordan kan I som skolebestyrelse påvirke skolens arbejde med dette? Hvad virker godt i undervisningen, og hvilke muligheder har I for at bidrage til, at der er bedst mulig læring på jeres skole?
Det kan I blive klogere på med dette hæfte, der er nummer 2 i en serie af 8 hæfter, der behandler centrale emner i skolebestyrelsens arbejde.

Hæfte 2: "Skolebestyrelsens arbejde - elevernes læringsudbytte" kan frit downloades her

En trykt udgave af hæftet kan købes her

27. januar 2015

fzb

20.09.11
Skole og Forældre vil have frie og selvstyrende skoler
Frihed til folkeskolerne vil hæve elevernes faglige resultater, mener Skole og Forældre.
16.05.11
Minister ønsker ro om folkeskolen efter forlig
- Partierne er i gang med forhandlinger på baggrund af regeringens udspil ”Faglighed og frihed”, og jeg håber at vi når frem til et forlig inden...