Nyt hæfte om elevernes læringsudbytte

Nyt onlinehæfte med råd til skolebestyrelsens arbejde med elevernes læringsudbytte.

Med folkeskolereformen skifter fokus fra undervisning til læring, så hver enkelt elevs udbytte af undervisningen bliver sat i centrum. Hvordan kan I som skolebestyrelse påvirke skolens arbejde med dette? Hvad virker godt i undervisningen, og hvilke muligheder har I for at bidrage til, at der er bedst mulig læring på jeres skole?
Det kan I blive klogere på med dette hæfte, der er nummer 2 i en serie af 8 hæfter, der behandler centrale emner i skolebestyrelsens arbejde.

Hæfte 2: "Skolebestyrelsens arbejde - elevernes læringsudbytte" kan frit downloades her

En trykt udgave af hæftet kan købes her

27. januar 2015

fzb

09.05.12
Skuffende at Skolerådet glemmer skolebestyrelsen
Skolerådet beskæftiger sig indgående med folkeskolens ledelse i sin beretning for 2012, men glemmer fuldstændig skolebestyrelsen.
07.03.13
Fire ud af fem forældre tilfredse med skriftlige elevplaner
Forældre er glade for elevplanerne, men mindre end halvdelen får elevplaner i alle fag, viser Skole og Forældres undersøgelse.