Uge sex

Der er 150.000 tilmeldte elever til kampagnen, heraf ca. 6000 på ungdomsuddannelserne.

Årets tema er "at være sig selv" og materialerne handler om rettigheder, mangfoldighed, lyst, mod og anerkendelse af forskellige måder at være sig selv på.

Målet er at bidrage til at skabe større rummelighed både i og uden for klassen og dermed være med til at mindske mobning og diskrimination.

Se kampagnens hjemmeside

3. februar 2011

fzb

15.08.14
Velkommen i skolebestyrelsen
Velkomstpublikation til de nye skolebestyrelser, med information, inspiration og ideer.
Her underskriver Cecilie Harrits og rådmanden for Børn og Unge i Aarhus Kommune en samarbejdsaftale, der skal styrke forældrenes rolle i de aarhusianske skoler.
15.05.19
Sammen er vi stærkere - også lokalt
Når forældre står sammen på tværs af skoler, bliver deres stemme hørt. Det viser erfaringerne fra Skole og Forældres lokalafdeling i Aarhus, der fik...