Skolestartspakke til nye skoleforældre

Se Skole og Forældres skolestartspakke til nye og kommende skoleforældre.

Det er en stor dag, når dit barn begynder i skole.
Som forælder kan du få glæde af Skole og Forældres tilbud og aktiviteter til nye skoleforældre:
Vi udgiver magasinet Skolebørn, hvor du kan læse dette tema om skolestart.
Du kan købe Håndbog for skoleforældre for at blive klædt godt på til livet som skoleforælder eller du kan kontakte Forældrerådgivningen, hvis du får brug for gratis råd og vejledning om dit barns skolegang.
Som skolestartsforælder kan du deltage i et GRATIS WEBINAR ”Værd at vide, når dit barn starter i skole” onsdag den 25.8. kl. 19.30 – 21.00, hvor du kan møde leder af Forældrerådgivningen, Rikke Alice Bille og formand for Børnehaveklasseforeningen, Pia Jessen. På webinaret får du to korte oplæg, du kan stille spørgsmål og høre andres erfaringer. Tilmeld dig her
Skole og Forældre er forening for folkeskolens forældre. Vi har 85 % af skolebestyrelserne på landets folkeskoler som medlemmer. Vi har også et personligt medlemskab, der koster 20 kroner om måneden. Som medlem får du magasinet Skolebørn i postkassen og kan købe Håndbog for skoleforældre til halv pris.
Bliv personligt medlem. Du kan også melde dig ind ved at sende en sms med teksten skole til 1204

Skole og Forældres skolestartspakke til nye skoleforældre ser sådan ud:

Læs tema om skolestart
Bliv personligt medlem - få magasinet gratis og rabat på håndbog
Få gratis rådgivning om dit barns skolegang
Deltag i gratis webinar om skolestart

Held og lykke med livet som skoleforælder - de 10 vigtigste år i dit barns liv.

10. juni 2021

sp

15.04.21
Tre ud af fire folkeskoler mangler penge næste skoleår
Ny undersøgelse viser, at tre ud af fire skolebestyrelsesformand vurderer, at der er for få penge på budgettet på deres skole for det kommende...
04.03.21
Folkeskolerne udfordres af skolevægring og forældre savner at blive hørt
Ny årsrapport fra Forældrerådgivningen viser, at folkeskolerne har svært ved at håndtere komplekse sager med skolevægring.