Skolebestyrelsesvalg 2014 - info 4 (feb. 14)

Skolebestyrelsesvalg 2014 - info 4 (feb. 14)

Opmærksomhedspunkter til valgprocedure samt tidsplan for kampagnematerialer til skolen

Kære skolebestyrelsesmedlem

Du har netop modtaget magasinet Skolebørn i din postkasse. Magasinet har et tema om skolebestyrelsesvalget. Her kan du læse mere om Skole og Forældres kampagneindsats i forbindelse med det kommende skolebestyrelsesvalg, blandt andet en fotokonkurrence på vores Facebook-side.

Alt det materiale, som Skole og Forældre laver i forbindelse med skolebestyrelsesvalget, findes på denne side.

I kan frit bruge dette materiale i forbindelse med jeres lokale kampagne op til valget. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret.

Har I eller udarbejder I noget materiale, som kan være til inspiration for andre skolebestyrelser, så send det gerne til undertegnede, så kan vi uploade det på hjemmesiden.

Tidsplan for Skole og Forældres kampagneaktiviteter:

Mandag den 24. februar skyder vi fotokonkurrencen på Facebook i gang og håber at I, og jeres forældre på skolen, vil bakke op og sætte en bølge i gang og på den måde vise forældrenes interesse for skolen og skolebestyrelsesvalget.

Vi sender to ting til din skole den 24. februar:

  1. Et web-link til online-udgaven af Skolebørn med valgtema for forældre sendes på mail til skolen. Du kan være med til at sikre at linket bliver videreformidlet via forældreintra eller på skolens hjemmeside. Online-magasinet kommer til at ligge på linket: www.valg14.dk
  2. En fysisk pakke med postkort, der har fokus på fotokonkurrencen på Facebook. Postkortene skal via klasselæreren og eleverne hjem til forældrene, så de kan se mere om og deltage i konkurrencen.

Konkurrencen foregår på Skole og Forældres Facebook-side i perioden 24. februar til 21. marts 2014

Opmærksomhedspunkter

I sidste nyhedsbrev lovede vi at udforme nogle opmærksomhedspunkter vedr. skolebestyrelsens godkendelse -  og evt. rettelser – til kommunalbestyrelsens udkast til valgprocedure.

Du finder dokumentet her.

I dokumentet omtales også kommunalbestyrelsens forslag til skolebestyrelsens sammensætning som skolebestyrelsen skal udtale sig om, hvilket kan have jeres interesse i forhold til det fremtidige arbejde og samarbejde i skolebestyrelsen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte sekretariatet, projektleder Ingelise Andersen: ia@skole-foraeldre.dk   eller 3386 0201

Senest opdateret den

20. april 2017

af

cg

Læs også

25.03.15
Presse-kit: Kom i de lokale medier
Den lokale avis eller radiostation kan være et godt sted at gøre områdets forældre opmærksomme på skolebestyrelsesvalget.
25.03.15
Praktiske redskaber
.