Skolebestyrelsesvalg 2014 - info 6 (marts 14)

Skolebestyrelsesvalg 2014 - info 6 (marts 14)

Afslutning på konkurrencen og inspirationsmaterialer

Kære skolebestyrelsesmedlem

Konkurrencen: Hvad skal have en hånd på jeres skole? kører i slutfasen og afsluttes i dag, den 21. marts 2014, kl. 24.00. 

Der er kommet rigtig mange gode forslag og ideer, og de uploadede fotos er både sjove, seriøse og kreative. Kik med på facebook.com/SkoleOgForaeldre

Vi vil kontakte de fire vindere og offentliggøre dem i løbet af næste uge. Såfremt din skole er blandt vinderne, vil du naturligvis på få information om dette.  

NYT: Foldere til forældrene 

Vi har fået forespørgsler på en folder, der kan deles ud til forældrene om skolebestyrelsens arbejde og muligheder mv. På hjemmesiden ligger der nu forslag og inspiration til en sådan folder.
Vi har endvidere uploaded materiale fra nogle skoler, som har sendt deres materialet til os.
Har din skolebestyrelse udarbejdet noget materiale der kan være til inspiration for andre, så send det til os, så lægger vi det på sitet.

Mere information til forældrene 

Magasinet Skolebørn giver også forældrene information, inspiration og motivation til at deltage i skolebestyrelsesvalget. Onlinelinket til magasinet er http://www.skoleborn.dk/feb_2014/ og sendt ud til alle skolernes officielle mailadresse, så der er mulighed for at lægge det på forældreintra. Har I benyttet denne mulighed? Ellers tjek med skolen, om de kan lægge det på.

Inspiration til aktivitet i forbindelse med valget 

Planlægger I pt. jeres valgkampagne på skolen, kan du måske finde inspiration til aktiviteter her: http://www.skole-foraeldre.dk/artikel/skolebestyrelsens-værktøjskasse-0 

Vi har hørt om aktiviteter fra nogle skolebestyrelser – ideerne gives hermed videre:

  • En skolebestyrelsesvalgbod i forbindelse med forældrearrangement på skolen.
  • Skolebestyrelsescafé på skolen i forbindelse med anden aktivitet.
  • Og rigtig mange skoler har kombineret valgmødet med et oplæg fra Skole og Forældre om skolereform og skolebestyrelsesvalget. Dette er fortsat en mulighed I kan overveje i bestyrelsen.

Fortsat god valgkampagne J  

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte sekretariatet, projektleder Ingelise Andersen: ia@skole-foraeldre.dk   eller 3386 0201

Infomails sendt til skolebestyrelsesmedlemmer og skoleledere 

Senest opdateret den

22. februar 2017

af

cg

Læs også

04.02.14
Konkurrencebetingelser
FOTOKONKURRENCE: HVAD SKAL HAVE EN HÅND PÅ JERES SKOLE?
22.08.13
Skolebestyrelsesvalg 2014 - info 1 (aug. 13)
Godt begyndt.... August 2013