Skolebestyrelsesvalg 2014 - info 5 (feb. 14)

Skolebestyrelsesvalg 2014 - info 5 (feb. 14)

Valgkampagnen er i gang!

Kære skolebestyrelsesmedlem 

Der er nu sat fuld gang i kampagnen og optakten til skolebestyrelsesvalget.   

Kampagneelementer:

  • Konkurrencen: Hvad skal have en hånd på jeres skole? er i fuld gang på facebook.com/SkoleOgForaeldre
  • Postkort om valget og konkurrencen er ude på skolerne og skal via eleverne, hjem til forældrene
  • Linket til onlinemagasinet af Skolebørn med fokus på valget og forældrenes muligheder, er sendt til skolen og lægges på forældreintra – linket er www.valg14.dk
  • Hjælp til skolebestyrelsernes lokale valgkampagne på skolerne ligger på www.skole-foraeldre.dk/valg14 og der er netop lagt materiale på, som kan hjælpe jer med at komme i kontakt med de lokale medier.

Få skoleudvalget med! 

Skole og Forældre har informeret alle skoleudvalg og forvaltningschefer om ovenstående og kommunens muligheder for at bakke op. Vi har sendt dem et idekatalog, som du finder på linket her og håber at skolebestyrelserne og skoleudvalg går i dialog om at sætte yderligere fokus på at få forældrene til at bakke op om folkeskolen og skolebestyrelsesvalget.

En mulighed! 

Mange skolebestyrelser har benyttet muligheden for at få en instruktør ud fra Skole og Forældre i forbindelse med opstillingsmøde, hvor vi fortæller om hvad skolereformen generelt kommer til at betyde for skolen, børn og forældre og hvilken indflydelse skolebestyrelserne har i forhold til arbejdet med reformen. Der er fortsat mulighed for at booke en informationsaften, se program.

En ide til kandidatopstilling!

Som en del af materialet til skolebestyrelserne finder du forslag til kandidatopstilling her.

Drøft i skolebestyrelsen hvem af jer der genopstiller og udfyld kandidatopstillingen, så I får startet på at synliggøre kandidaterne. Print nogle eksemplarer ud og tage med når I møder forældre, der kan være interesseret. Aftale at I efterfølgende sender linket til dem, så de kan sætte foto og tekst ind og sende retur til jer. 

Læg kandidatpræsentationerne løbende på forældreintra / skolens hjemmeside.
Det er altid svært at være ”den første”, men er de andre der allerede er opstillet, kan det motivere potentielle engagerede forældre til at ”tage springet” J

God valgkampagne!

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte sekretariatet, projektleder Ingelise Andersen: ia@skole-foraeldre.dk  eller 3386 0201

Senest opdateret den

22. februar 2017

af

cg

Læs også

25.03.15
Presse-kit: Kom i de lokale medier
Den lokale avis eller radiostation kan være et godt sted at gøre områdets forældre opmærksomme på skolebestyrelsesvalget.
25.03.15
Praktiske redskaber
.