Underretning af hjemmet

Her kan skolebestyrelsen få hjælp til at sikre forældrenes løbende og fyldestgørende orientering om deres barns faglige og trivselsmæssige udvikling. Der er principper til inspiration og hjælpeskemaer til brug for det konkrete arbejde.

Underretning af hjemmet om elevens udbytte af undervisningen herunder elevplaner

Det er meget vigtigt, at skolen har en god praksis for, hvordan forældrene bliver orienteret om deres barns udbytte af undervisningen og især for, hvordan elevplanerne bliver brugt.

Princippet kan udformes på mange måder og skal passe til jeres skole og til jeres værdigrundlag. Samtidig skal princippet udformes, så det passer til den skolepolitik, der er i kommunen, og så det ligger indenfor lovgivningen.

Her er en række redskaber, der kan hjælpe med at lave et effektfuldt princip:

Se også:

10. marts 2016

pe

23.11.22
Skoleudviklingssamtaler
Skoleudviklingssamtaler skal danne ramme for dialog om skolens udvikling. Læs her om skolebestyrelsens rolle i samtalerne.
26.10.22
Meddelelsesbogen
I meddelelsesbogen skal få, væsentlige punkter og overvejelser sætte fokus på at understøtte elevens faglige og alsidige udvikling. Skolebestyrelsen...