Links til artikler nævnt i opslag og stories på Instagram

Sådan undgår du at skælde ud

Der er ingen principiel forskel på at overfuse et barn med skældud og på at øve fysisk vold mod barnet. Begge dele gør ondt, bare på forskellige måder.

Skolestart

Får mit barn gode venner? Kan han/hun klare sig fagligt? Hvad kan jeg gøre for at støtte mit barn i at få en god skolegang? Det er ikke kun børnene, der begynder i skole. Det er også forældrene.

Tal om verden derhjemme

Det styrker dit barns lyst til at lære, hvis I diskuterer politik over middagsbordet og ser nyheder sammen i sofaen, oplever dansk- og samfundslærer, Bente Wain.

Håndbog for skoleforældre

Køb Håndbog for skoleforældre her. Bogen dækker alle relevante problemstillinger, som forældre oplever gennem hele barnets skoleliv

Skolernes trivselsdag 2021

Fredag den 5. marts er det skolernes årlige trivselsdag. I år er dagen vigtigere og mere aktuel end nogensinde før på grund af corona.

Ensomhed

Hver tredje elev mangler nogen at være sammen med i skolen. Læs tema om ensomhed.