Åbent brev til Peter Hummelgaard

Forældre skal have ret til at passe deres børn hjemme, hvis børnene er hjemsendt på grund af Corona, mener organisationerne FOLA og Skole og Forældre.

Skole og Forældre har sammen med FOLA skrevet et åbent brev til beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard.

I brevet opfordrer organisationerne blandt andet beskæftigelsesministeren til at sørge for, at forældre kan få fri fra arbejde, hvis deres børn hjemsendes fra skole eller institution som følge af Corona.

Læs hele brevet her

Skole og Forældre repræsenterer forældre til børn i folkeskolen, og FOLA repræsenterer forældre med børn i dagtilbud.

21. august 2020

26.01.12
Sikkerhedsseler i skolebusserne
Skole og Forældres næstformand Mette With Hagensen vil have kommunerne til at kræve sikkerhedsseler i alle skolebusser.
rebild_bestyrelse
24.04.20
Ny lokalafdeling af Skole og Forældre: ”Nu står vi sammen”
Hvis man som skolebestyrelse vil have flere muskler i forhandlingerne med de lokale politikere, kan man med fordel gå sammen. Det har otte skoler i...