Åbent brev til Peter Hummelgaard

Forældre skal have ret til at passe deres børn hjemme, hvis børnene er hjemsendt på grund af Corona, mener organisationerne FOLA og Skole og Forældre.

Skole og Forældre har sammen med FOLA skrevet et åbent brev til beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard.

I brevet opfordrer organisationerne blandt andet beskæftigelsesministeren til at sørge for, at forældre kan få fri fra arbejde, hvis deres børn hjemsendes fra skole eller institution som følge af Corona.

Læs hele brevet her

Skole og Forældre repræsenterer forældre til børn i folkeskolen, og FOLA repræsenterer forældre med børn i dagtilbud.

21. august 2020

01.09.21
Frihedsgrader
I skoleåret 2021/22 gives der frihed til at droppe elevplanerne og til skære den understøttende undervisning bort. Vi kigger her på, hvad...
10.06.21
Skolestartspakke til nye skoleforældre
Se Skole og Forældres skolestartspakke til nye og kommende skoleforældre.