Konference i Rom om læring mellem generationerne

Indbydelse til konference i Rom d. 10.-11. november 2011 om læring mellem generationerne

Det europæiske netværk ENIL (European Network for Intergenerational Learning) indbyder til konference i Rom d. 10.-11. november 2011.

Emnet for konferencen er læring mellem generationerne.

Læs konferenceprogrammet her. Ansøgningsfristen i programmet er blevet forlænget.

Det er muligt at søge om tilskud til deltagelse i konferencen hos Styrelsen for International Uddannelse

26. april 2011

fzb

12.11.19
Ministerbesøg og flerårig strategi på dagsordenen til Skole og Forældres Landsmøde
169 delegerede mødes fredag den 15. og lørdag den 16. november 2019 i Nyborg til Skole og Forældres landsmøde.
02.09.19
Kommuneaftale skal rette op på folkeskolens økonomi
Skolebestyrelsesformænd over hele landet opfordrer finansministeren til at prioritere folkeskolen i forhandlingerne om kommunernes økonomi.