Regitze Spenner Ishøy ny næstformand

Regitze Spenner Ishøy ny næstformand

Regitze Spenner Ishøy afløser Cecilie Harrits som næstformand i Skole og Forældre

Skole og Forældres landsmøde valgte lørdag den 34-årige Regitze Spenner Ishøy som ny næstformand. Den nyvalgte næstformand var i forvejen hovedbestyrelsesmedlem i Skole og Forældre. Hun er skolebestyrelsesmedlem på Svend Gønge Skolen i Vordingborg Kommune.

- Jeg er glad og stolt over at blive valgt til næstformand. Jeg vil arbejde for, at Skole og Forældre bliver mere synlig som forening. Vi skal ud til flere, og vi skal have flere med i vores arbejde, siger Regitze Spenner Ishøy.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Regitze som næstformand. Hun bliver et stort aktiv for vores forening, siger Skole og Forældres landsformand Rasmus Edelberg.

På landsmødet var der også diskussioner om foreningens fremtidige skolepolitik, hilsningstaler fra en række af skolens parter og oplæg om elevernes trivsel under corona.

Yderligere kommentarer:

Regitze Spenner Ishøy, næstformand, Skole og Forældre, mobil: 29 89 72 67

Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil: 23 27 05 38

Udgivet den

20. november 2021

af

sp

Læs også

02.04.24
Flere henvendelser om vold og overgreb end forventet
En gennemgang af samtlige henvendelser til Forældrerådgivningen i årene 2020-2024 viser, at der er flere henvendelser om vold og seksuelle krænkelser...
20.03.24
Ny aftale: Mere indflydelse til skolebestyrelserne
I den nye aftale, der er indgået mellem regeringen, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre og Dansk Folkeparti, om...