Regitze Spenner Ishøy ny næstformand

Regitze Spenner Ishøy ny næstformand

Regitze Spenner Ishøy afløser Cecilie Harrits som næstformand i Skole og Forældre

Skole og Forældres landsmøde valgte lørdag den 34-årige Regitze Spenner Ishøy som ny næstformand. Den nyvalgte næstformand var i forvejen hovedbestyrelsesmedlem i Skole og Forældre. Hun er skolebestyrelsesmedlem på Svend Gønge Skolen i Vordingborg Kommune.

- Jeg er glad og stolt over at blive valgt til næstformand. Jeg vil arbejde for, at Skole og Forældre bliver mere synlig som forening. Vi skal ud til flere, og vi skal have flere med i vores arbejde, siger Regitze Spenner Ishøy.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Regitze som næstformand. Hun bliver et stort aktiv for vores forening, siger Skole og Forældres landsformand Rasmus Edelberg.

På landsmødet var der også diskussioner om foreningens fremtidige skolepolitik, hilsningstaler fra en række af skolens parter og oplæg om elevernes trivsel under corona.

Yderligere kommentarer:

Regitze Spenner Ishøy, næstformand, Skole og Forældre, mobil: 29 89 72 67

Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil: 23 27 05 38

Udgivet den

20. november 2021

af

sp

Læs også

17.03.23
Børnene skal ikke lappe kommunernes huller
Over halvdelen af landets kommuner sparer på dette års skolebudget. Det viser en undersøgelse fra bladet Folkeskolen. Det er helt grotesk i en tid,...
06.03.23
Trivsel skal være i fokus alle dage
På mange skoler vil der være ekstra fokus på trivsel, når Trivselsdagen 2023 løber af stablen fredag. Det er en vigtig dag. Men endnu vigtigere er...