Regitze Spenner Ishøy ny næstformand

Regitze Spenner Ishøy ny næstformand

Regitze Spenner Ishøy afløser Cecilie Harrits som næstformand i Skole og Forældre

Skole og Forældres landsmøde valgte lørdag den 34-årige Regitze Spenner Ishøy som ny næstformand. Den nyvalgte næstformand var i forvejen hovedbestyrelsesmedlem i Skole og Forældre. Hun er skolebestyrelsesmedlem på Svend Gønge Skolen i Vordingborg Kommune.

- Jeg er glad og stolt over at blive valgt til næstformand. Jeg vil arbejde for, at Skole og Forældre bliver mere synlig som forening. Vi skal ud til flere, og vi skal have flere med i vores arbejde, siger Regitze Spenner Ishøy.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Regitze som næstformand. Hun bliver et stort aktiv for vores forening, siger Skole og Forældres landsformand Rasmus Edelberg.

På landsmødet var der også diskussioner om foreningens fremtidige skolepolitik, hilsningstaler fra en række af skolens parter og oplæg om elevernes trivsel under corona.

Yderligere kommentarer:

Regitze Spenner Ishøy, næstformand, Skole og Forældre, mobil: 29 89 72 67

Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil: 23 27 05 38

Udgivet den

20. november 2021

af

sp

Læs også

17.05.22
Brug for nytænkning, så flere og forskellige forældre engagerer sig i folkeskolen
Det er positivt, at man politisk vil give skolebestyrelserne et større ansvar. Men det kræver, at flere kommuner sikrer bestyrelsernes kompetencer,...
25.04.22
Ny undersøgelse: 7 ud af 10 skoleforældre vil hjælpe en flygtningefamilie
Et flertal af forældre vil gerne hjælpe flygtninge på deres barns skole ved fx ved at invitere barnet hjem på legeaftaler, tage dem med til...