Regitze Spenner Ishøy ny næstformand

Regitze Spenner Ishøy afløser Cecilie Harrits som næstformand i Skole og Forældre

Skole og Forældres landsmøde valgte lørdag den 34-årige Regitze Spenner Ishøy som ny næstformand. Den nyvalgte næstformand var i forvejen hovedbestyrelsesmedlem i Skole og Forældre. Hun er skolebestyrelsesmedlem på Svend Gønge Skolen i Vordingborg Kommune.

- Jeg er glad og stolt over at blive valgt til næstformand. Jeg vil arbejde for, at Skole og Forældre bliver mere synlig som forening. Vi skal ud til flere, og vi skal have flere med i vores arbejde, siger Regitze Spenner Ishøy.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med Regitze som næstformand. Hun bliver et stort aktiv for vores forening, siger Skole og Forældres landsformand Rasmus Edelberg.

På landsmødet var der også diskussioner om foreningens fremtidige skolepolitik, hilsningstaler fra en række af skolens parter og oplæg om elevernes trivsel under corona.

Yderligere kommentarer:

Regitze Spenner Ishøy, næstformand, Skole og Forældre, mobil: 29 89 72 67

Rasmus Edelberg, landsformand, Skole og Forældre, mobil: 23 27 05 38

20. november 2021

sp

09.11.21
Skole og Forældres landsmøde skal vælge ny næstformand
144 delegerede mødes fredag den 19. og lørdag den 20. november 2021 i Nyborg til Skole og Forældres landsmøde.
Rasmus Edelberg, Skole og Forældre
08.11.21
Stigende utilfredshed blandt folkeskoleforældre med deres børns skolegang
Hver femte af folkeskolens forældre er utilfredse med deres børns skolegang, viser ny undersøgelse.