Skole og Forældre inviterer Bondo og Ziegler til kaffe

Skole og Forældre inviterer Bondo og Ziegler til kaffe

Skole og Forældres formand Mette With Hagensen har inviteret KL og lærernes chefforhandlere til en kop kaffe for at få forhandlingerne i skolekonflikten i gang igen.

Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen, har nu henvendt sig til formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen og KL’s chefforhandler Michael Ziegler og inviteret dem til en kop kaffe for at få lejlighed til at opfordre dem til at genoptage forhandlingerne i overenskomstkonflikten mellem Danmarks Lærerforening og Kommunernes Landsforening.

- Det er vigtigt for os forældre og elever, at Anders Bondo Christensen og Michael Ziegler mødes og taler sammen om, hvordan forhandlingerne kan komme i gang igen. Konflikten er på tredje uge nu og der er ikke udsigt til en løsning. Derfor har jeg inviteret de to herrer til en kop kaffe hos mig. Jeg er klar, hvis der er noget jeg kan hjælpe med, siger Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen.

Baggrunden for invitationen er, at KL og lærerne tilsyneladende slet ikke forhandler i øjeblikket. Det er utilfredsstillende for forældre og elever.

- Det mindste man kan forlange som elev og forældre er, at konfliktens parter snakker sammen. De må kunne skrive ned på et stykke papir, hvad de er enige om. De må også kunne nedfælde på et stykke papir, hvad de ikke er enige om. Anders Bondo og Michael Ziegler har prøvet at forhandle overenskomster før, så set fra mit synspunkt må de tilbage i arbejdstøjet, siger Mette With Hagensen.

Hun håber, at de to chefforhandlere vil tage imod invitationen til en at få en kop kaffe.

 

Udgivet den

18. april 2013

af

fzb

Læs også

04.11.19
Begynderfejl, men simpelt at bruge
Efter to uger med Aula: Begynderfejl, men nogenlunde til at finde ud af for de fleste forældre
20.05.15
Nyt nummer af Magasinet Skolebørn
Inklusion gør vores børn fremtidsparate