Mødekultur

Når der planlægges møder i skolesammenhæng, kan man hver gang indkalde alle med den mindste smule interesse i emnet.

Dermed sikrer man sig at ingen kan klage over ikke at være indkaldt. Men man får også det resultat at en stor del af deltagerne spilder meget tid på noget der ikke har nogen interesse for dem. Nogle skoler vælger at skære ned på lærernes deltagelse i møder eksempelvis i pædagogisk råd for at frigøre mere tid til undervisning og andre elevrelaterede opgaver.

Også i skolebestyrelsen er det vigtigt at få mest muligt ud af møderne, og derfor kan der være god grund til med jævne mellemrum at evaluere på mødekulturen.

18. december 2018

cg

30.09.10
Personsager
Personsager kan være klager, der drejer sig om enkelte elever eller medarbejdere.
30.09.10
SSP-samarbejdet
SSP-samarbejdet er betegnelsen for det forebyggende samarbejde, der finder sted mellem skolen, socialvæsenet og politiet.