Skolernes trivselsdag 2020

Skolernes trivselsdag 2020

Skole og Forældre og Red Barnet står bag Skolernes Trivselsdag, der er en national event fredag den 6. marts 2020

På Skolernes Trivselsdag kan elever, forældre og skole i fællesskab slå et slag for god skoletrivsel. Skole og Forældre og Red Barnet er gået sammen om Skolernes Trivselsdag, hvor eleverne sætter ord på værdier og finder frem til, hvilke konkrete handlinger, der skal til, for at skabe mere trivsel i klassen.

Skolernes Trivselsdag finder sted fredag den 6. marts 2020, og skoler kan tilmelde sig på redbarnet.dk/minskoleminven. Her er der også undervisningsmaterialer og vejledning til materialerne til brug i henholdsvis indskoling, mellemtrin og udskoling. Materialerne indeholder flere film, en række cases og øvelser tilrettelagt til de forskellige alderstrin.

Husk, at forældrene altid kan få hjælp i Forældrerådgivningen: http://www.foraeldreraadgivningen.dk.

I skolebestyrelsen er Skolernes Trivselsdag en oplagt anledning til at genbesøge skolens værdiregelsæt og antimobbestrategi.

Se Skole og Forældres materialer her: http://www.skole-foraeldre.dk/artikel/værktøj-til-værdiregelsæt.

Læs her om Skole og Forældre kursus for skolebestyrelsen om antimobbestrategien: http://www.skole-foraeldre.dk/artikel/dropmob-skolebestyrelsens-arbejde-med-antimobbestrategien.

I tilsynet med skolen kan I også inddrage resultaterne fra den nationale trivselsmåling. Resultaterne for jeres skole finder i på denne side: https://www.uvm.dk/skoletal.

Læs mere om tilsyn her: http://www.skole-foraeldre.dk/artikel/tilsyn-med-skolens-virksomhed.

 

 

 

 

Senest opdateret den

19. december 2019

af

pe

Læs også

23.11.22
Oversigt over nyhedsbreve
Skole og Forældre udsender jævnligt nyhedsbreve til medlemsskolernes forældrevalgte skolebestyrelsesmedlemmer. Tidligere udsendte nyhedsbreve kan...
17.08.22
Velkommen i Skolebestyrelsen 2022
Webinar for nye skolebestyrelser