Fire formandskandidater, en minister og et arbejdsprogram

Fire formandskandidater, en minister og et arbejdsprogram

Skole og Forældre afholder landsmøde den 23. - 24. november, hvor der blandt andet skal vælges ny formand efter Mette With Hagensen.

Skole og Forældre holder sit årlige landsmøde den 23. – 24. november 2018. Programmet på landsmødet er pakket tæt. Der skal vælges ny formand efter Mette With Hagensen, som stopper efter seks år på posten. Undervisningsminister Merete Riisager er på talerstolen, de godt 220 delegerede skal vedtage et arbejdsprogram for foreningen i 2019 og der skal vælges en række nye hovedbestyrelsesmedlemmer.

Hertil kommer kåring af vinderne i DM i skoleudvikling, som er en konkurrence om at finde de bedste udviklingsforløb i folkeskolen. Endelig er der også en række temacafeer, så deltagerne kan blive opdateret på ny viden, der er relevant for arbejdet i skolebestyrelsen.

- Landsmødet er fantastisk vigtigt. Det er her medlemmerne mødes og tager afgørende beslutninger om foreningens politik og videre arbejde. Det er spændende, intenst og giver så meget energi til arbejdet i skolebestyrelsen, siger Skole og Forældres formand, Mette With Hagensen.

Man kan melde sig som kandidat til poster i Skole og Forældre frem til sidste øjeblik. I øjeblikket er der fire kandidater, der ønsker at afløse Mette With Hagensen som formand for Skole og Forældre. Det er den nuværende næstformand Rasmus Edelberg, forretningsudvalgsmedlem Juliane Overgaard , forretningsudvalgsmedlem Susanne Gade Clausen og hovedbestyrelsesmedlem Janus Boye.

Landsmødet skal også vedtage et arbejdsprogram, hvor der blandt andet er forslag om, at Skole og Forældre skal arbejde for at give alle børn lige muligheder, et forslag om at sætte fokus på elevernes undervisningsmiljø, samt et forslag om øget støtte til Skole og Forældres lokalafdelinger.

Skole og Forældres landsmøde afholdes i Nyborg den 23. – 24. november 2018.

Læs Skole og Forældres årsberetning 2018

Udgivet den

8. november 2018

af

sp

Læs også

14.12.22
Regeringsgrundlag med gode takter for samarbejde og kvalitet
Den nye regering vil sætte folkeskolen fri og fortsætte udviklingen af skolen i partnerskabet ’Sammen om skolen’. Derudover skal der nedsættes en...
07.12.22
Elever, lærere og forældre: Børn skal undervises af deres lærere, ikke af computere
Folkeskolen har til opgave at sikre lige muligheder for god uddannelse til alle børn. Det er en grundpille under vores velfærdssamfund, og en af de...