Forældrerådgivningen er sikret

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini skaber ro om Forældrerådgivningens økonomi, så rådgivningen ikke længere skal leve af et-årige tilskud.

Forældre, der har brug for råd og vejledning om deres børns skolegang, kan også fremover få hjælp i Forældrerådgivningen. Minister for Børn og Undervisning, Christine Antorini, er så glad for rådgivningen, at hun har skabt ro om den fremtidige økonomi. Fremover skal Forældrerådgivningen ikke længere bygge sin virksomhed på etårige tilskud.

Læs pressemeddelelse

9. marts 2012

fzb

09.09.15
Reformens hensigt om skoledagens længde skal overholdes
Ny undersøgelse viser, at næsten halvdelen af folkeskolerne har skemaer på mellemtrin og udskoling, der er længere end forudsat i folkeskolereformen.
13.12.11
Forskning støtter Skole og Forældres ønske om selvstændige skoler
Mere selvstændighed på folkeskoler giver bedre faglighed og trivsel, viser ny SFI-undersøgelse.