Håndbog for skoleforældre

Der findes ikke en håndbog for skoleforældre. Giv os et bidrag, så laver vi den.

Skole og Forældres 6.500 medlemmer er skolebestyrelsesmedlemmer og forældre til børn i folkeskolen. De har i flere år efterspurgt en håndbog til skoleforældre.

Skole og Forældre er en lille organisation med få midler, så vi har ikke råd til at lave håndbogen. Derfor beder vi om din hjælp.

Hvis du giver et bidrag til at lave en håndbog for skoleforældre, kan du være med til gøre tusindvis af forældre klogere på livet som skoleforældre i mange år fremover.

I håndbogen skal der står alt det, der er godt at vide, når man er forælder til et barn i folkeskolen.

Vi ved, at skoleforældre er meget interesseret i information om deres børns skolegang, trivsel, læring og hvordan de som forældre kan hjælpe. Hvis du selv er forældre til et barn i folkeskolen, kan du sikkert nikke genkendende til dette behov. Derfor ønsker vi at udgive en bog til alle skoleforældre.

Du kan støtte os ved at give et bidrag her:

Støt håndbogen

Håndbogen får mange illustrationer, billeder og faktabokse. Den bliver enkelt at læse og navigere i, men teksten dækker alle relevante problemstillinger, som forældre oplever gennem hele barnets skoleliv. Det er temaer som mobning og trivsel, hvordan du støtter dit barns læring, hvordan den gode skole-hjem-samtale ser ud og hvad du stiller op, hvis dit barn har særlige behov.
Håndbogen for Skoleforældre er målrettet alle skoleforældre.

Hvad går dine penge til?
Det beløb du giver bruges til at dække Skole og Forældres udgifter til forfatter, grafiker, illustrator, fotograf, tryk og korrektur. Med din hjælp kan Skole og Forældre sikre en lav pris, som er attraktiv for alle skoleforældre, også dem, der ikke har særlig mange penge.
Dine penge går derfor til at styrke alle skoleforældre – og dermed også styrke børnene og deres skolegang.

12. august 2019

sp

29.09.16
Stadig problemer med skoledagens længde på mellemtrinnet
Ny undersøgelse fra Skole og Forældre viser, at halvdelen af skolerne ikke overholder politikernes intention om skoledagens længde på mellemtrinnet.
Stem på folkeskolen til folketingsvalget
30.04.19
Otte ud af ti folkeskoler mangler penge
Folkeskolen er presset hårdt økonomisk. Det viser en ny undersøgelse fra Skole og Forældre. Otte ud af ti skolebestyrelsesformand mener, at der er...