Leg og lær med dine børn

Skole og Forældre afholder sammen med den europæiske forældreorganisation EPA konferencen "Leg og lær med dine børn" den 3.-4. maj 2019 på UC SYD i Kolding.

17 forældreorganisationer fra 15 lande mødes den 3.-4. maj til konferencen ”Leg og lær med dine børn”. Konferencen afholdes af Skole og Forældre i samarbejde med den europæiske forældreorganisation EPA – European Parents Association.

Arrangementet finder sted på professionshøjskolen UC SYD i Kolding og har fokus på, hvad den danske folkeskole kan tilbyde en europæisk debat om folkeskolen, civilsamfundet og EU.

- Den danske folkeskole er i international topklasse. Derfor er jeg glad for at få lejlighed til at vise nogle af den danske folkeskoles styrker frem for de andre forældreorganisationer i Europa, siger Mette With Hagensen, der er vicepræsident i EPA.

På konferencen bliver der blandt andet fremlagt dansk forskning om børns brug af skærme og inklusion. Konferencen foregår på engelsk.

Læs programmet her

Læs mere om EPA

Yderligere oplysninger: Mette With Hagensen, vicepræsident, EPA, mobil: 31 71 63 78

30. april 2019

sp

03.09.13
Idekatalog til kommunalvalget
Læs Skole og Forældres forslag til, hvordan skolebestyrelserne kan tage folkeskolernes forhold op i den kommende kommunalvalgkamp.
04.04.13
Ja tak til justeret folkeskolereform
Skole og Forældres holdning til folkeskolereformen er positiv. Foreningens primære bekymring er en lang skoledag for især de ældste elever.